Volg ons op social media

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Als je graag sport is het fijn als dit zo vrij en met zo min mogelijk lichamelijke klachten kan uitvoeren. Als je toch een blessure oploopt of overbelasting krijgt, is het belangrijk dat je zo snel mogelijk weer kan doen wat jij fijn vindt. Daarnaast wil je natuurlijk dat de klachten wegblijven en niet snel weer terugkomen. Sportfysiotherapie is mogelijk dan waar jij naar op zoekt bent.

Onze sportfysiotherapeut kan jou helpen met die extra stap maken richting pijnvrij en ontspannen sporten.

De behandelingen bij eis gericht op trainen en advies. Hierbij maakt het niet uit op welk niveau jij sport.  Iedere sporter kan bij de sportfysiotherapeut terecht.

Met welke klachten kan ik het beste naar de sportfysiotherapeut?

De sportfysiotherapeut behandeld vaak sport gerelateerde klachten zoals:

  • Enkelklachten na een verzwikking
  • Knieklachten (bijvoorbeeld een gescheurde voorste kruisband, klachten rondom de knieschijf, meniscusklachten of een springersknie)
  • Klachten aan de heup (impingement klachten)
  • Spierklachten (hamstringblessures of klachten na een zweepslag)
  • Overbelasting van de pees of peesontstekingen
  • Revalidatie na een operatie

De sportfysiotherapeut richt zich naast het herstel van gewrichten of spieren ook vooral op de belastbaarheid van jouw lichaam. Hierdoor herstellen jouw blessures sneller en komen ze niet terug.

Beter presteren in jouw sport?

Wil je sneller kunnen sprinten of hoger kunnen springen? Samen met de sportfysiotherapeut kan je jouw prestaties verbeteren. Jullie maken samen een trainingsplan en ga je aan de slag Sport je nog niet maar zou je dit wel graag doen? De sportfysiotherapeut denkt graag met je mee om bewegen op een gezonde manier onderdeel van jouw leven te maken.

''Toppers!''
''Vriendelijke therapeuten, kundig, duidelijk, nemen klachten serieus, behandelplan, duidelijke oefeningen. Houden je niet aan het lijntje & streven ernaar je zo vlot mogelijk en eerlijk weer op de “been” te helpen. Toppers!''
Anoniem via Zorgkaart Nederland

Onze fysiotherapeuten

Wij zijn fysiotherapie MedSupport. Een jonge, dynamische en moderne fysiotherapiepraktijk in Doetinchem & Zelhem. Onze fysiotherapeuten hebben alle aandacht voor jou en waar jij tegenaan loopt. Elke fysiotherapeut heeft zijn of haar eigen specialisatie.

Fysiotherapie Medsupport Doetinchem en Zelhem

MedSupport fysiotherapie is gericht op het verbeteren en behouden van de kwaliteit van het dagelijks leven van ieder individu met lichamelijke klachten. Dit doen wij door gerichte zorg op het gebied van fysiotherapie te bieden. Wij geloven dat geen enkele klacht exact hetzelfde is waardoor wij elke klacht als uniek bekijken en behandelen.