Full mom ♥

“Msupport is gericht op het opbouwen of onderhouden van je conditie tijdens of na je zwangerschap”

Msupport – Samen in vorm, terug in vorm

Wat is Msupport en doe jij mee?

Ben je sportief, graag buiten en wil je op de juiste manier vlak voor of tijdens je zwangerschap blijven sporten? Of juist daarna weer in vorm komen? Dan is dit precies wat je zoekt!
Msupport is namelijk speciaal voor moeders tijdens en na de zwangerschap.

De trainingen zijn gericht op het opbouwen of onderhouden van je conditie tijdens en na je zwangerschap. Tijdens de trainingen word je begeleid door een deskundige om het optimale resultaat te bereiken.

De training

Elke training duurt 60 minuten waarbij we gezamenlijk de warming-up en cooling down zullen doen. De training wordt gestart met een warming-up waarin ook besproken wordt hoe het gaat en of er bijzonderheden zijn waar rekening mee gehouden moet worden. In de training zullen kracht en conditie elkaar continu afwisselen waardoor iedere training er anders uit ziet. Door deze variatie in trainingen zorgen wij ervoor dat iedere spiergroep aan bod komt. Elke training eindigt met een cooling down. Naast de training is er altijd ruimte voor vragen en tips op het gebied van voeding en beweging.

Medsupport full momMee doen?

Ben jij benieuwd of het iets voor jou is? Dan is de gratis proefles een leuke manier om kennis te maken! Heb je besloten dat je iedere training mee wilt doen? Dan doen wij graag eerst een individuele intake met jou. Hierin bespreken wij jouw doelen, krijgen wij inzicht in hoe jij er conditioneel voor staat en hoe het op dit moment met je lichaam gaat. Zijn er blessures om rekening mee te houden of liggen er bekkenklachten op de loer? Allemaal belangrijke informatie voor ons voordat je aan de training mee doet.

Tijd en locatie

Kijk voor de actuele tijden en locaties op https://www.zwangerindoetinchem.nl

Kosten

Bij deelname ontvang je een strippenkaart. De kosten hiervan zijn 99,- euro voor 10x! Zo betaal je slechts alleen de trainingen die jij volgt op jouw moment en locatie. Mocht er onverhoopt in je zwangerschap iets tegenzitten waardoor je niet in staat bent om jouw kaart op te maken, dan mag je deze over geven aan iemand anders.

Workshops

In de toekomst zullen we ook af en toe workshops organiseren (denk hierbij aan yoga, voedingsworkshops, babymassage etc.). Deze activiteiten zullen ook aan de hand van de strippenkaart betaalt kunnen worden. Zo is er een systeem voor alle activiteiten.

Voor meer informatie en het aanvragen van een gratis proefles kun je contact opnemen via mom@medsupport.nl o.v.v. Msupport. Of vul ons online contactformulier in.

“Msupport is gericht op het opbouwen of onderhouden van je conditie tijdens of na je zwangerschap”

Menu