Aan huis behandelingen

“Wij komen ook bij jou aan huis”

Medsupport

Fysiotherapie aan huis

Het kan voorkomen dat je niet in staat bent om bij ons in de praktijk behandeld te worden. Bijvoorbeeld als je net geopereerd bent, of als je niet zo mobiel bent. Wij komen dan natuurlijk net zo makkelijk bij jou thuis. Als het op een gegeven moment kan dan kunnen we de behandeling verplaatsen naar onze praktijk.

Voor een behandeling aan huis heeft u wel een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist.

Voor welke klachten is fysiotherapie aan huis mogelijk?

De behandeling aan huis kan voor alle klachten zijn. Een voorwaarde is dat het in ieder geval niet mogelijk om naar de praktijk te komen. Voor behandeling aan huis is altijd een verwijzing van een huisarts of specialist nodig.

Veel klachten die wij vaak eerst aan huis zien zijn:

Kan ik met fysiotherapie aan huis wel hetzelfde bereiken als in de praktijk?

Onze fysiotherapeuten kunnen jou begeleiden naar de doelen die je hebt. Soms is het juist goed om ook in jouw dagelijkse omgeving te oefenen, zodat alles wat je leert je ook meteen kan toepassen in de omgeving waar jij het nodig hebt.

Heb ik een verwijzing nodig voor fysiotherapie aan huis?

Voor een afspraak bij een fysiotherapeut hoef je geen verwijzing van een (huis)arts meer te hebben. Dit geldt helaas niet voor een behandeling aan huis. Voor fysiotherapie aan huis moet een (huis)arts toestemming geven.

Uitstekende therapie en begeleiding

“Door een eenzijdig ongeval op de skipiste heb ik mijn 6e nekwervel gebroken. Na 3 maanden in een corset te hebben gezeten ben ik met therapie bij MedSupport begonnen. Door de uitstekende therapie en begeleiding, heldere uitleg en aandacht voor mijn klachtomschrijvingen ben ik na ca. 18 behandelingen weer nagenoeg vrij van mijn beperkingen en klachten. Behandelingen zijn vooraf goed besproken en afgewisseld met oefeningen in de sportschool (steeds onder begeleiding). Vooral het herhaaldelijk “kraken” van de wervelkolom heeft mij enorm geholpen om mijn beperkte beweeglijkheid grotendeels op te heffen.”

Taco te Grootenhuis

“Wij komen graag bij jou aan huis”

Bel nu