Aan huis behandelingen

“Wij komen ook bij jou aan huis”

Medsupport

Fysiotherapie aan huis

Het kan voorkomen dat je niet in staat bent om bij ons in de praktijk behandeld te worden. Bijvoorbeeld als je net geopereerd bent, of als je niet zo mobiel bent. Wij komen dan natuurlijk net zo makkelijk bij jou thuis. Als het op een gegeven moment kan dan kunnen we de behandeling verplaatsen naar onze praktijk.

Voor een behandeling aan huis heeft u wel een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist.

Voor welke klachten is fysiotherapie aan huis mogelijk?

De behandeling aan huis kan voor alle klachten zijn. Een voorwaarde is dat het in ieder geval niet mogelijk om naar de praktijk te komen. Voor behandeling aan huis is altijd een verwijzing van een huisarts of specialist nodig.

Veel klachten die wij vaak eerst aan huis zien zijn:

Kan ik met fysiotherapie aan huis wel hetzelfde bereiken als in de praktijk?

Onze fysiotherapeuten kunnen jou begeleiden naar de doelen die je hebt. Soms is het juist goed om ook in jouw dagelijkse omgeving te oefenen, zodat alles wat je leert je ook meteen kan toepassen in de omgeving waar jij het nodig hebt.

Heb ik een verwijzing nodig voor fysiotherapie aan huis?

Voor een afspraak bij een fysiotherapeut hoef je geen verwijzing van een (huis)arts meer te hebben. Dit geldt helaas niet voor een behandeling aan huis. Voor fysiotherapie aan huis moet een (huis)arts toestemming geven.

Toppers!

Vriendelijke therapeuten, kundig, duidelijk, nemen klachten serieus, behandelplan, duidelijke oefeningen. Houden je niet aan het lijntje & streven ernaar je zo vlot mogelijk en eerlijk weer op de “been” te helpen. Toppers!

Anoniem via Zorgkaart Nederland

“Wij komen graag bij jou aan huis”

Bel nu