Aan huis behandelingen

“Wij komen ook bij jou aan huis”

Medsupport

Fysiotherapie aan huis

Het kan voorkomen dat je niet in staat bent om bij ons in de praktijk behandeld te worden. Bijvoorbeeld als je net geopereerd bent, of als je niet zo mobiel bent. Wij komen dan natuurlijk net zo makkelijk bij jou thuis. Als het op een gegeven moment kan dan kunnen we de behandeling verplaatsen naar onze praktijk.

Voor een behandeling aan huis heeft u wel een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist.

Voor welke klachten is fysiotherapie aan huis mogelijk?

De behandeling aan huis kan voor alle klachten zijn. Een voorwaarde is dat het in ieder geval niet mogelijk om naar de praktijk te komen. Voor behandeling aan huis is altijd een verwijzing van een huisarts of specialist nodig.

Veel klachten die wij vaak eerst aan huis zien zijn:

Kan ik met fysiotherapie aan huis wel hetzelfde bereiken als in de praktijk?

Onze fysiotherapeuten kunnen jou begeleiden naar de doelen die je hebt. Soms is het juist goed om ook in jouw dagelijkse omgeving te oefenen, zodat alles wat je leert je ook meteen kan toepassen in de omgeving waar jij het nodig hebt.

Heb ik een verwijzing nodig voor fysiotherapie aan huis?

Voor een afspraak bij een fysiotherapeut hoef je geen verwijzing van een (huis)arts meer te hebben. Dit geldt helaas niet voor een behandeling aan huis. Voor fysiotherapie aan huis moet een (huis)arts toestemming geven.

Weer klachtenvrij

“Last gehad van pijnlijke schouder. Na oefeningen onder begeleiding in de fitness ruimte die deze praktijk tot zijn beschikking heeft ben ik klachtenvrij. Hoop dat de klachten weg blijven, ik weet nu ook waar ze vandaan komen maar als ze terug komen dan ga ik zeker weer naar deze praktijk.”

Jacqueline Rengelink

“Wij komen graag bij jou aan huis”

Menu

Bel nu