Fysiotherapie

“Wij geven fysiotherapie in Doetinchem en Zelhem”

Medsupport

Fysiotherapie Doetinchem en Zelhem

Wanneer je klachten ervaart tijdens je dagelijks leven is het fijn om hier zelf controle over te hebben. Door je manier van bewegen in het dagelijks leven (kortdurend) aan te passen kunnen klachten soms minder worden, maar soms lukt dit ook niet. Dan kunnen de fysiotherapeuten van Fysiotherapie MedSupport in Doetinchem en Zelhem jou helpen om zelf weer de controle te krijgen. 

Door middel van verschillende behandeltechnieken, adviezen en oefeningen kunnen wij jou helpen om anders om te leren gaan met je klachten, zodat jij uiteindelijk weer kan doen wat jij wil zonder klachten. De positieve effecten op je klachten zorgen uiteindelijk ook dat het effect beter en langdurige is en dat mochten de klachten terug komen jij ook weet wat je zelf aan kan doen.

Uitstekende therapie en begeleiding

“Door een eenzijdig ongeval op de skipiste heb ik mijn 6e nekwervel gebroken. Na 3 maanden in een corset te hebben gezeten ben ik met therapie bij MedSupport begonnen. Door de uitstekende therapie en begeleiding, heldere uitleg en aandacht voor mijn klachtomschrijvingen ben ik na ca. 18 behandelingen weer nagenoeg vrij van mijn beperkingen en klachten. Behandelingen zijn vooraf goed besproken en afgewisseld met oefeningen in de sportschool (steeds onder begeleiding). Vooral het herhaaldelijk “kraken” van de wervelkolom heeft mij enorm geholpen om mijn beperkte beweeglijkheid grotendeels op te heffen.”

Taco te Grootenhuis

Maatwerk

Het behandelplan is maatwerk, helemaal toegesneden op jouw klachten, jouw lichaam, maar ook op jouw persoonlijke situatie. Elk mens is anders, elke klacht is anders, elk lichaam reageert anders en iedereen heeft wat anders nodig om het lichaam de kans te geven om te herstellen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en de ernst ervan.

Hoe een fysio behandeling in zijn werk gaat

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen nemen wij voor de eerste kennismaking 60 minuten de tijd. Dit doen wij, zodat we alle tijd voor jou en jouw verhaal hebben en daarnaast ook nog tijd hebben om je gericht te behandelen en oefeningen/adviezen mee te geven.

Een fysiotherapeutische behandeling duurt 30 minuten waarin samen met jou gewerkt wordt aan de doelen die in het behandelplan met jou samen worden opgesteld.

Behandelingen voor volwassen vinden plaats op de praktijk. Tijdens een fysiotherapeutische behandeling ga je samen aan de slag in de behandelkamer of oefenzaal. Indien je een verwijzing hebt voor het behandelen aan huis, dan komen wij naar jou toe.

 

Naast onze basisopleiding fysiotherapie hebben al onze collega’s aanvullende opleidingen gedaan, waardoor we naast de “algemene” fysiotherapie ook andere behandelmethodes hebben. Deze nieuwere en andere inzichten zitten allemaal met elkaar verweven en de fysiotherapeuten van Fysiotherapie MedSupport zullen deze ook met jouw toestemming toepassen als ze aansluiten bij de doelen.

“Lichamelijke klachten kunnen verschillende oorzaken hebben”

Bel nu