Revalidatietraining

“Tijdens de revalidatie training wordt conditie, spierkracht, stabiliteit en coördinatie getraind”

Revalidatietraining

Speciaal voor revalidatie na een blessure of operatie geven wij revalidatietraining. Het doel van revalidatietraining is het verbeteren van de algehele belastbaarheid van het lichaam, naar gelang het persoonlijke doel. Tijdens de training wordt de conditie, spierkracht, stabiliteit en coördinatie getraind, waardoor de algehele belastbaarheid van het lichaam verbetert.

Wij bieden revalidatietraining aan voor:

  • Pre-operatieve revalidatie; revalidatie voorafgaand aan een operatie. Hierbij leer je o.a. kruklopen, spierversterking volgens het Better in- Better out principe voorafgaand aan een operatie
  • Post-operatieve revalidatie; revalidatie na een operatie. Versterken van spieren, bewegelijkheid van gewrichten zodat je zo snel mogelijk weer zo veel mogelijk kan.
  • Hersteltraining na blessures; hamstrings, zweepslag, hielspoor, verzwikte enkel

Verantwoord trainen onder deskundige begeleiding

Gedurende het trainen word je ondersteund en begeleid door een fysiotherapeut. Hierbij wordt een persoonlijk plan opgesteld.
De fanatieke sporter vereist namelijk een andere aanpak dan de persoon die al tevreden is wanneer hij zichzelf weer kan aankleden en wassen. Door de deskundige begeleiding waarborgen wij dat jij jouw persoonlijke doel op verantwoorde wijze behaald.

Ik kom zeker terug

“Medsupport is een fijne fysiopraktijk om behandeld te worden. Daar waar naast een goede behandeling ook de persoonlijke aandacht krijgt die de pijn letter kan verzachten. Matthijs is een ervaren behandelaar die weet wat jou het beste kan helpen om snel van je klachten af te zijn. Hij kan goed luisteren en geeft gerichte adviezen. Dit voelt heel fijn en vertrouwd! Ik kom hier zeker terug als ik weer een fysiobehandeling nodig heb.”

 

Wajia Rezaie

“Tijdens de revalidatie training wordt conditie, spierkracht, stabiliteit en coördinatie getraind”

Menu