Schouderrevalidatie

“Wij zijn gespecialiseerd in schouderklachten”

Specialist in schouderklachten

De schouder is een moeilijk gewricht en vraagt om een specialistische aanpak. Bij Fysiotherapie MedSupport wordt er gewerkt met een schouderteam van schouderspecialisten. Binnen ons team is veel ervaring en kennis met het verbeteren van schouderklachten. Ook wordt er veel samengewerkt om jou de beste zorg te geven. Dit zorg ervoor dat jij snel en goed kan herstellen van jouw schouderklachten.

Snel herstellen bij schouderklachten

Wij passen meerdere behandeltechnieken toe om een basis te creëren waardoor de schouder weer beter en pijnvrij kan bewegen. Deze behandeltechnieken zijn gericht op zowel de lichamelijke klachten en beperkingen als ook op jouw mentale omstandigheden die een belemmering kunnen geven aan het herstel.

Pijnlijke schouder

Last gehad van pijnlijke schouder. Na oefeningen onder begeleiding in de fitness ruimte die deze praktijk tot zijn beschikking heeft ben ik klachtenvrij. Hoop dat de klachten weg blijven, ik weet nu ook waar ze vandaan komen maar als ze terug komen dan ga ik zeker weer naar deze praktijk.

Jacqueline Rengelink

Veel contact met orthopeden

Verder hebben onze schouderspecialisten nauw contact met de afdeling orthopedie in het Slingeland ziekenhuis. Dit betekent dat we vaak en snel contact hebben met de orthopeden om te overleggen. Tevens verwijzen de orthopeden ook vaak mensen met schouderklachten naar ons toe om mee te denken aan een oplossing of voor een 2nd opinion.

Ons team bestaat uit ervaren en vooral enthousiaste therapeuten die graag met jou meedenken in wat jij nodig hebt. Zij hebben de tijd en de rust voor jou, zodat jij weer snel kan herstellen van jouw schouderklachten en met ontspanning en plezier kan bewegen.

“Wij zijn gespecialiseerd in schouderklachten”

Menu

Bel nu