Sportfysiotherapie

“De sportfysiotherapeut is gespecialiseerd in sportblessures en de revalidatie hiervan”

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Als je graag sport is het fijn als dit zo vrij en met zo min mogelijk lichamelijke klachten kan uitvoeren. Als je toch een blessure of overbelasting krijgt is het belangrijk dat je zo snel mogelijk weer kan doen wat jij fijn vindt. Daarnaast wil je natuurlijk dat de klachten weg blijven en niet snel weer terug komen. Sportfysiotherapie is mogelijk dan waar jij naar op zoekt bent.

Onze sportfysiotherapeut kan jou juist net helpen met die extra stap maken richting pijnvrij en ontspannen sporten.

De behandelingen bij eis gericht op trainen en advies. Hierbij maakt het niet uit op welk niveau jij sport.  Iedere sporter kan bij de sportfysiotherapeut terecht.

Geen pijn meer!

Marissa heeft mijn enkel behandeld en ik heb nu geen pijn meer. De oefeningen waren wel zwaar maar ze is altijd vrolijk en maakt grapjes.

Anoniem via Zorgkaart Nederland

Met welke klachten kan ik het beste naar de sportfysiotherapeut?

De sportfysiotherapeut behandeld vaak sport gerelateerde klachten zoals:

De sportfysiotherapeut richt zich naast het herstel van gewrichten of spieren ook vooral op de belastbaarheid van jouw lichaam. Hierdoor herstellen jouw blessures sneller en komen ze niet terug.

MedSupport sportfysiotherapie

Beter presteren in jouw sport?

Wil je sneller kunnen sprinten of hoger kunnen springen? Samen met de sportfysiotherapeut kan je jouw prestaties verbeteren. Jullie maken samen een trainingsplan en ga je aan de slag
Sport je nog niet maar zou je dit wel graag doen? De sportfysiotherapeut denkt graag met je mee om bewegen op een gezonde manier onderdeel van jouw leven te maken.

“De sportfysiotherapeut is gespecialiseerd in sportblessures en de revalidatie hiervan”

Bel nu