Fysiotherapie Zelhem
MedSupport

✅  Ben jij op zoek naar een gespecialiseerde fysiotherapeut in Zelhem?

Op onze nieuwe locatie in Zelhem aan de Halseweg 27D zitten al onze collega’s met elk een eigen specialisatie. Hierdoor kom je altijd bij een collega die veel kennis en ervaring heeft met jouw klacht en hulpvraag. 

✅ Wil je graag snel een afspraak? 

Er is bij ons nooit een wachtlijst en we zullen in overleg met jou kijken wanneer er zo snel mogelijk plek is in de agenda. 

Wil jij graag zelf controle krijgen over jouw klachten?

Wij kijken samen met jou naar wat het beste bij jou past om aan je klachten te werken. Misschien voetbal je wel in Zelhem en wil je graag samen op een veld revalideren. Misschien ben je al erg geholpen met tips over je werkhouding of hoe je het beste kan ontspannen. Wij maken samen met jou een plan hoe jij zelf de controle krijgt over jouw pijn of klachten. 

Ben je op zoek naar iemand die samen met jou werkt aan jouw doelen? Iemand die echt de tijd voor jou heeft?

Anders dan bij de meeste fysiotherapeuten in Zelhem en omstreken nemen wij bij de eerste afspraak altijd een uur de tijd. Hierdoor heb je alle tijd om jouw verhaal goed te kunnen vertellen en om samen met ons te zoeken naar de oplossing voor jouw (pijn)klachten. Ook in de afspraken die eventueel volgen zullen we afstemmen met jou wat jij nodig hebt en hoeveel tijd nodig is. 

Dan zijn de specialisten bij Fysiotherapie MedSupport in Zelhem de therapeuten waar jij naar op zoek bent!
Fysiotherapie Doetinchem

Wie zijn de fysiotherapeuten van Fysiotherapie MedSupport?

Wij zijn fysiotherapie Medsupport. Een jonge, dynamische en moderne fysiotherapiepraktijk in Zelhem aan de Halseweg 27D. Onze fysiotherapeuten hebben alle aandacht voor jou. Al onze collega’s hebben hun eigen specialisatie en opleiding gevolgd.  Hiermee zorgen wij ervoor dat jij snel van jouw klachten af bent en gericht kan werken aan prettiger bewegen.

Fysiotherapeut Matthijs IJff
Fysiotherapeut Marissa Geven
Fysiotherapeut Inge

Naast de behandelvormen als manueletherapie, sportfysiotherapie, bekkentherapie, dry-needling, psychosomatische therapie en geriatriefysiotherapie kun je bij ons ook terecht voor verschillende specifieke trainingen. Denk hierbij aan een training hoe je goed voorbereid een operatie aan heup of knie in gaat.

Fysiotherapeut Joni Olie
Fysiotherapeut Wouter
Fysiotherapeut Anne

Recensies

Ik kan me weer goed bewegen

“Met ‘Frozen shoulders’ kwam ik bij Medsupport. Kon m’n jas niet aan of uittrekken. Na een uitgebreide intake (onderzoek en vragen) stelde Britt me een behandelplan voor. Heel eerlijk zei ze dat het tijd en oefening nodig had om weer ruimte/beweging in de schoudergewrichten te krijgen. Ik kreeg maatwerk. Fysiotherapie en daarnaast begeleiding in de oefenzaal om zelf ook aan de slag te kunnen. Afspraken altijd op tijd, betrokken en goed bereikbaar. Alle lof voor deze professionele, jonge en ook leuke vrouw! En ik kan me weer goed bewegen.”

Carla Delderfield
Als zeer prettig ervaren

“Met hamstring klachten ben ik naar deze praktijk gegaan die nieuw is bij ons in het dorp. Met oefeningen in de fitness ruimte heeft de behandelaar mij duidelijk gemaakt hoe ik deze klacht aan dien te pakken. Dit alles ( omgaan klacht, contact behandelaar) heb ik als zeer prettig ervaren en kan ik een ieder van harte aanbevelen”

Bertjan Chevalking

Kijk eens bij ons binnen

Fysiotherapie zelhem

Klant tevredenheid

Fysiotherapie MedSupport staat voor professionele begeleiding en persoonlijke aandacht

Direct afspraak maken

Neem contact op met ons zodat we snel de gewenste afspraak kunnen vastleggen

Zelhem tel: 0314-786706

mail: info@medsupport.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 – 21:00
Dinsdag 08:30 – 21:00
Woensdag 08:30 – 18:00
Donderdag 08:30 – 21:00
Vrijdag 08:30 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 13:00

Adres

Halseweg 27D
7021 HV ZELHEM

Bereikbaarheid

Komt u met de auto dan is er ruim voldoende parkeergelegenheid voor de praktijk. Ook met het openbaar vervoer of met de fiets is de praktijk goed bereikbaar.

CONTACT

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bel de praktijk bij jou in de buurt of vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Zelhem

Halseweg 27D
7021 HV ZELHEM
0314-786706

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Bel nu