Fysiotherapie Zelhem
MedSupport

✅  Ben jij op zoek naar een gespecialiseerde fysiotherapeut in Zelhem?

Op onze nieuwe locatie in Zelhem aan de Halseweg 27D zitten al onze collega’s met elk een eigen specialisatie. Hierdoor kom je altijd bij een collega die veel kennis en ervaring heeft met jouw klacht en hulpvraag. 

✅ Wil je graag snel een afspraak? 

Er is bij ons nooit een wachtlijst en we zullen in overleg met jou kijken wanneer er zo snel mogelijk plek is in de agenda. 

Wil jij graag zelf controle krijgen over jouw klachten?

Wij kijken samen met jou naar wat het beste bij jou past om aan je klachten te werken. Misschien voetbal je wel in Zelhem en wil je graag samen op een veld revalideren. Misschien ben je al erg geholpen met tips over je werkhouding of hoe je het beste kan ontspannen. Wij maken samen met jou een plan hoe jij zelf de controle krijgt over jouw pijn of klachten. 

Ben je op zoek naar iemand die samen met jou werkt aan jouw doelen? Iemand die echt de tijd voor jou heeft?

Anders dan bij de meeste fysiotherapeuten in Zelhem en omstreken nemen wij bij de eerste afspraak altijd een uur de tijd. Hierdoor heb je alle tijd om jouw verhaal goed te kunnen vertellen en om samen met ons te zoeken naar de oplossing voor jouw (pijn)klachten. Ook in de afspraken die eventueel volgen zullen we afstemmen met jou wat jij nodig hebt en hoeveel tijd nodig is. 

Dan zijn de specialisten bij Fysiotherapie MedSupport in Zelhem de therapeuten waar jij naar op zoek bent!
Fysiotherapie Doetinchem

Wie zijn de fysiotherapeuten van Fysiotherapie MedSupport?

Wij zijn fysiotherapie Medsupport. Een jonge, dynamische en moderne fysiotherapiepraktijk in Zelhem aan de Halseweg 27D. Onze fysiotherapeuten hebben alle aandacht voor jou. Al onze collega’s hebben hun eigen specialisatie en opleiding gevolgd.  Hiermee zorgen wij ervoor dat jij snel van jouw klachten af bent en gericht kan werken aan prettiger bewegen.

Fysiotherapeut Matthijs IJff
Fysiotherapeut Marissa Geven
Fysiotherapeut Inge

Naast de behandelvormen als manueletherapie, sportfysiotherapie, bekkentherapie, dry-needling, psychosomatische therapie en geriatriefysiotherapie kun je bij ons ook terecht voor verschillende specifieke trainingen. Denk hierbij aan een training hoe je goed voorbereid een operatie aan heup of knie in gaat.

Fysiotherapeut Joni Olie
Fysiotherapeut Wouter
Fysiotherapeut Anne

Recensies

Toppers!

Vriendelijke therapeuten, kundig, duidelijk, nemen klachten serieus, behandelplan, duidelijke oefeningen. Houden je niet aan het lijntje & streven ernaar je zo vlot mogelijk en eerlijk weer op de “been” te helpen. Toppers!

Anoniem via Zorgkaart Nederland
Erg fijne therapeut

Vanaf de eerste behandeling had ik het gevoel dat ik hier goed zat, er werd meteen doelgericht een behandelplan gemaakt en ik voelde me erg goed begrepen en op mijn gemak. Iedere opvolgende behandeling had effect en sloot goed op elkaar aan. De combinatie van kennis, professionaliteit en het helder uit leggen van de te behalen doelen gaven een goed beeld van wat er van mij verwacht werd en hoe we te werk zouden gaan. Kortom een erg fijne therapeut die me in een korte tijd weer op het juiste spoor heeft gebracht.

Anoniem via Zorgkaart Nederland

Kijk eens bij ons binnen

Fysiotherapie zelhem

Klant tevredenheid

Fysiotherapie MedSupport staat voor professionele begeleiding en persoonlijke aandacht

Direct afspraak maken

Neem contact op met ons zodat we snel de gewenste afspraak kunnen vastleggen

Zelhem tel: 0314-786706

mail: info@medsupport.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 – 21:00
Dinsdag 08:30 – 21:00
Woensdag 08:30 – 18:00
Donderdag 08:30 – 21:00
Vrijdag 08:30 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 13:00

Adres

Halseweg 27D
7021 HV ZELHEM

Bereikbaarheid

Komt u met de auto dan is er ruim voldoende parkeergelegenheid voor de praktijk. Ook met het openbaar vervoer of met de fiets is de praktijk goed bereikbaar.

CONTACT

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bel de praktijk bij jou in de buurt of vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Zelhem

Halseweg 27D
7021 HV ZELHEM
0314-786706

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Menu

Bel nu