Het team van Medsupport

Medsupport

Matthijs IJff

 • Algemeen fysiotherapeut
 • Master manueel therapeut
 • Eigenaar fysiotherapie MedSupport
 • Onderdeel van het schouderteam

Specialisaties:  Schouderklachten, Nekklachten, Rugklachten, Dry-needling, Hoofdpijn.

Matthijs is afgestudeerd als fysiotherapeut aan Hogeschool Thim van der Laan in Nieuwegein. Daaropvolgend heeft hij de opleiding tot manueel therapeut aan de S.O.M.T. in Amersfoort volbracht waardoor hij Master of Science in de manuele therapie is. Matthijs zijn expertise is de schouder. Binnen de praktijk behandelt hij klachten regelmatig door middel van manuele technieken en dry needling.

BIG-registratie: 99915688204

Marissa Geven

 • Algemeen fysiotherapeut
 • Master NVFS Sportfysiotherapeut
 • Sportspecifieke training
 • Revalidatie onderste extremiteit
 • Teamsport / hardlopen / CrossFit

Specialisaties: Sportgerelateerde klachten, Knieklachten, Voorstekruisband revalidaties, Heup- en liesklachten, Enkelklachten.

Marissa is afgestudeerd als fysiotherapeut en Master sportfysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In de praktijk richt Marissa zich op sportblessures bij jong en oud na een trauma of operatie. Ook traint ze hen die willen groeien in hun sport of willen sporten met lichaamsdelen die minder belastbaar zijn. Ze is gespecialiseerd in revalidatie van de onderste extremiteit en werkt samen met uiteenlopende expertises. Hiermee staat ze naast je in jouw herstel zodat jij het beste uit jezelf kan halen.

BIG-registratie: 79920801604

Joni Olie

Specialisatie: BPPD, Hyperventilatie, Bugnet, Stress gerelateerde klachten, Fibromyalgie, SOLK.

Joni is afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute aan Hogeschool Thim van der Laan te Nieuwegein. Tijdens de opleiding heeft Joni veel ervaring opgedaan in het behandelen van mensen met hoofdpijn, schouder- en nekklachten en heeft ze veel kennis op het gebied van het begeleiden van mensen met knieartrose en de balans houden tussen belasting/belastbaarheid. Voorafgaand aan de opleiding tot fysiotherapeut heeft zij haar master psychologie behaald aan de universiteit Twente. Daar ontdekte ze de invloed van beweging op het psyche en andersom. Hierdoor groeide de interesse om beide aspecten met elkaar te combineren en heeft ze naast haar diploma als algemeen fysiotherapeut ook een master in de psychosomatische fysiotherapie en is ze ACT-therapeut (Acceptance & Commitment therapy). Joni is gespecialiseerd in het behandelen van stress gerelateerde klachten, hoofdpijnklachten, burn-out, bewegingsangst, FNS, BPPD en lichamelijke klachten waarbij psychische klachten een negatieve invloed uitoefenen op het herstel.

BIG-registratie: 89924512804

Wouter van den Berg

 • Algemeen fysiotherapeut
 • Master musculoskeletaaltherapeut / manueeltherapeut
 • Onderdeel van het schouderteam

Specialisatie: Bikefitting, Schouderklachten, Nekklachten, Rugklachten, Peesontstekingen, Knieklachten, BPPD, Hoofdpijn

Wouter is in 2009 afgestudeerd al fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. In 2018 heeft Wouter de master Musculoskeletale revalidatie afgerond. Hierbij had hij als uitstroomrichting manueeltherapie. Wouter begeleidt in de praktijk veel mensen met schouder- en knie gerelateerde problematieken. Hij gebruikt hiervoor vaak een combinatie van lokaal behandeling en een actieve aanpak, waarbij de aandacht vooral ligt in wat iemand wel kan en van daaruit kan opbouwen. Wouter is tevens ervaringsdeskundige op het gebied van voorstekruisband rupturen.

BIG-registratie: 89910521304

Peter te Molder

Specialisatie: Geriatriefysiotherapie, CVA, COPD, Vallen, Dementie.

Peter is afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens de opleiding is zijn interesse voor de kwetsbare oudere doelgroep gegroeid door werkzaamheden binnen de verzorgings- en verpleeghuiszorg. Door zijn opleiding geriatriefysiotherapie en door de aanvullende cursus thuiszorgtherapie weet hij als geen ander hoe hij in moet spelen om iemand zo lang, veilig en zelfstandig mogelijk thuis te kunnen laten wonen.

BIG-registratie: 99919839604

Anne Eenstroom

Specialisatie: Geriatriefysiotherapie, Nieuwe knie, Nieuwe heup, Oedeemtherapie,

Anne is afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens de opleiding en in het werk erna heeft zij veel affiniteit gekregen met de oudere doelgroep. Tijdens haar vorige baan is ze geschoold als fysiotherapeute bij een buurtzorg+ team. Binnen de praktijk behandelt zij veel mensen die een nieuwe knie of heup hebben gekregen. Anne is in juni 2021 afgestudeerd als oedeemtherapeut

BIG-registratie: 69922832004

Inge Hemel

 • Algemeen fysiotherapeut
 • Geregistreerd bekkenfysiotherapeut
 • Specialisatie seksuologie
 • Traumaseksuologie

Specialisatie: Bekkenklachten, bekkenbodemklachten, Bekkenklachten tijdens zwangerschap, Incontinentie, Vaginisme, Verzakking.

Inge werkt al sinds 2006 als geregistreerd bekkenfysiotherapeut. Vanuit deze basis is haar belangstelling voor de seksuologie en traumaseksuologie ontstaan. Ze heeft ervaring met het werken op de opleiding voor bekkentherapeuten als het werken in het ziekenhuis. Zowel mannen als vrouwen kunnen bij Inge terecht voor klachten aan het bekken of de bekkenbodem.

BIG-registratie: 59053514404

Iris van Dam

 • Algemeen fysiotherapeut
 • Myofasciaal therapeut / dry needling
 • Leefstijlcoach / GLI
 • Personal trainer/ CrossFit

Specialisatie: dry needling, triggerpoints, GLI

Iris is in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool van Amsterdam. Zij heeft zich daarna gespecialiseerd in myofasciale pijnklachten en dry needling. Daarnaast heeft ze een grote affiniteit met sport en verdiept ze zich als leefstijlcoach graag in de laatste inzichten op fysieke en mentale gezondheid. In de praktijk behandelt zij voornamelijk mensen met klachten aan de onderste extremiteit en richt zij zich op sportspecifieke en functionele trainingen.

BIG – registratie: 09918568004

Jana Jakubikova

 • Administratie
 • Facturatie

 

Bel nu