Medsupport Fysiotherapie
Zelhem

MedSupport is een jonge, dynamische en moderne fysiotherapiepraktijk gevestigd op Halseweg 27D in Zelhem. Professionele begeleiding en persoonlijke aandacht in combinatie met de nieuwste oefenapparatuur zorgen ervoor dat u snel van uw klachten af bent.

Naast reguliere fysiotherapie en revalidatie na een ongeval of operatie is MedSupport gespecialiseerd in pijnklachten, stijfheid en bewegingsbeperking die veroorzaakt wordt door spieren (myofasciale klachten). Ook behandelingen bij u thuis of in een instelling behoren tot de mogelijkheid.

Medsupport Zelhem zaal
Medsupport Zelhem kamer1
Medsupport Zelhem kamer2

Direct afspraak maken

Neem contact op met ons zodat we snel de gewenste afspraak kunnen vastleggen

Zelhem tel: 0314-786706

mail: info@medsupport.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 – 21:00
Dinsdag 08:30 – 21:00
Woensdag 08:30 – 18:00
Donderdag 08:30 – 21:00
Vrijdag 08:30 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 13:00

Adres

Halseweg 27D
7021 HV ZELHEM

Bereikbaarheid

Komt u met de auto dan is er ruim voldoende parkeergelegenheid voor de praktijk. Ook met het openbaar vervoer of met de fiets is de praktijk goed bereikbaar.

Klant tevredenheid

Medsupport staat voor:

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht en vooral therapie op maat zijn wel ons sterkste punten. MedSupport fysiotherapie is gericht op het verbeteren en behouden van de kwaliteit van het dagelijks leven voor iedereen met lichamelijke klachten. Dit doen wij door gerichte zorg op het gebied van fysiotherapie te bieden. Wij geloven dat geen enkele klacht exact hetzelfde is waardoor wij elke klacht als uniek bekijken en behandelen.

Gespecialiseerde therapie

Manueel therapie, onze fysiotherapeuten hebben na hun basisopleiding nog een masteropleiding voor manuele therapie gevolgd.
Psychosomatische therapie,  waarbij we kijken we naar het verband tussen lichaam, geest en leefomgeving.
Sportfysiotherapie, we zijn gespecialiseerd in sportblessures en de revalidatie hiervan.

Buiten werktijden open

We zijn ook open buiten werktijden, op de meeste avonden in Zelhem tot 21:00 uur en op zaterdag tot 13:00 uur. Of maak gebruik van het gratis inloop spreekuur in Doetinchem op vrijdag van 10:00 tot 11:00 uur

Bel ons voor meer informatie…

Aandoeningen

Er zijn veel aandoeningen waardoor je minder makkelijk kunt bewegen. Benieuwd waar jouw klachten vandaan komen? Wij hebben de meest voorkomende aandoeningen bondig beschreven. Tijdens de eerste afspraak wordt ook uitgebreid onderzoek verricht om de oorzaak van de klachten te achterhalen. Daarop volgend stellen we samen een behandelplan op zodat je zo snel mogelijk weer klachtenvrij kunt bewegen.

Kijk voor alle aandoeningen in het menu aandoeningen of klik hieronder voor de meest voorkomende.

Recensies

Weer klachtenvrij

“Last gehad van pijnlijke schouder. Na oefeningen onder begeleiding in de fitness ruimte die deze praktijk tot zijn beschikking heeft ben ik klachtenvrij. Hoop dat de klachten weg blijven, ik weet nu ook waar ze vandaan komen maar als ze terug komen dan ga ik zeker weer naar deze praktijk.”

Jacqueline Rengelink

Als zeer prettig ervaren

“Met hamstring klachten ben ik naar deze praktijk gegaan die nieuw is bij ons in het dorp. Met oefeningen in de fitness ruimte heeft de behandelaar mij duidelijk gemaakt hoe ik deze klacht aan dien te pakken. Dit alles ( omgaan klacht, contact behandelaar) heb ik als zeer prettig ervaren en kan ik een ieder van harte aanbevelen”

Bertjan Chevalking

Ik kom zeker terug

“Medsupport is een fijne fysiopraktijk om behandeld te worden. Daar waar naast een goede behandeling ook de persoonlijke aandacht krijgt die de pijn letter kan verzachten. Mathijs is een ervaren behandelaar die weet wat jou het beste kan helpen om snel van je klachten af te zijn. Hij kan goed luisteren en geeft gerichte adviezen. Dit voelt heel fijn en vertrouwd! Ik kom hier zeker terug als ik weer een fysiobehandeling nodig heb.”

 

Wajia Rezaie

CONTACT

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bel de praktijk bij jou in de buurt of vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Zelhem

Halseweg 27D
7021 HV ZELHEM
0314-786 706

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Menu