Team

Medsupport

Matthijs IJff

 • Algemeen fysiotherapeut
 • Master manueel therapeut
 • Eigenaar fysiotherapie MedSupport
 • Onderdeel van het schouderteam

Specialisaties:  Schouderklachten, Nekklachten, Rugklachten, Dry-needling, Hoofdpijn.

Matthijs is afgestudeerd als fysiotherapeut aan Hogeschool Thim van der Laan in Nieuwegein. Daaropvolgend heeft hij de opleiding tot manueel therapeut aan de S.O.M.T. in Amersfoort volbracht waardoor hij Master of Science in de manuele therapie is. Matthijs zijn expertise is de schouder. Binnen de praktijk behandelt hij klachten regelmatig door middel van manuele technieken en dry needling.

BIG-registratie: 99915688204

Marissa Geven

 • Algemeen fysiotherapeut
 • Master sportfysiotherapeut
 • Specialist looptraining/core-stability training
 • kinesiotaping

Specialisaties: Sportgerelateerde klachten, Knieklachten, Voorstekruisband revalidaties, Heup- en liesklachten, Enkelklachten.

Marissa is afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen voor zowel haar opleiding fysiotherapie als de Master Sportfysiotherapie. Tijdens de opleiding is haar interesse voor sportfysiotherapie en revalidatie sterk gegroeid. Naast haar opleiding is zij destijds gaan werken als fysiotherapeutisch ondersteuner bij verschillende voetbalverenigingen. Hierdoor heeft Marissa ervaring op het gebied van sportblessures bij jong en oud. In de praktijk richt Marissa zich onder andere op revalidatie, looptraining en core-stability training. Marissa is ervaringsdeskundige op het gebied van gecompliceerde breuken.

BIG-registratie: 79920801604

Joni Olie

Specialisatie: BPPD, Hyperventilatie, Bugnet, Stress gerelateerde klachten, Fibromyalgie, SOLK.

Joni is afgestudeerd als fysiotherapeute aan Hogeschool Thim van der Laan te Nieuwegein. Tijdens de opleiding heeft Joni veel ervaring opgedaan in het behandelen van mensen met klachten in het schoudergewricht, hoofd- en nekklachten en in het begeleiden van mensen met knieartrose. Voorafgaand aan de opleiding tot fysiotherapeut heeft zij haar master psychologie behaald aan de universiteit Twente. Daar ontdekte ze de invloed van beweging op het psyche en andersom. Hierdoor groeide de interesse om beide aspecten met elkaar te combineren. Momenteel is Joni bezig met de opleiding tot psychosomatisch fysiotherapeut waarbij zij haar kennis op het gebied van fysiotherapie en psychologie bundelt. Joni is gespecialiseerd in het behandelen van stressklachten, hoofdpijnklachten, BPPD en lichamelijke klachten waarbij psychische klachten een negatieve invloed uitoefenen op het herstel.

Tot slot regelt Joni de administratieve werkzaamheden binnen de praktijk. Wanneer u vragen heeft over declaraties kunt u haar mailen via info@medsupport.nl. Zij zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

BIG-registratie: 89924512804

Wouter van den Berg

 • Algemeen fysiotherapeut
 • Master musculoskeletaaltherapeut / manueeltherapeut
 • Onderdeel van het schouderteam

Specialisatie: Schouderklachten, Nekklachten, Rugklachten, Peesontstekingen, Knieklachten, BPPD, Hoofdpijn

Wouter is in 2009 afgestudeerd al fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. In de periode daarna heeft hij cursussen gedaan die gericht waren op training en echografie. In 2018 heeft Wouter de master Musculoskeletale revalidatie afgerond. Hierbij had hij als uitstroomrichting manueeltherapie. Wouter begeleidt in de praktijk veel mensen met schouder- en knie gerelateerde problematieken. Hij gebruikt hiervoor vaak een combinatie van lokaal behandeling en een actieve aanpak, waarbij de aandacht vooral ligt in wat iemand wel kan en van daaruit kan opbouwen. Wouter is tevens ervaringsdeskundige op het gebied van voorstekruisband rupturen.

BIG-registratie: 89910521304

Peter te Molder

Specialisatie: Geriatriefysiotherapie, CVA, COPD, Vallen, Dementie.

Peter is afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens de opleiding is zijn interesse voor de kwetsbare oudere doelgroep gegroeid door werkzaamheden binnen de verzorgings- en verpleeghuiszorg. Door zijn opleiding geriatriefysiotherapie en door de aanvullende cursus thuiszorgtherapie weet hij als geen ander hoe hij in moet spelen om iemand zo lang, veilig en zelfstandig mogelijk thuis te kunnen laten wonen.

BIG-registratie: 99919839604

Anne Eenstroom

 • Algemeen fysiotherapeut
 • Oedeemtherapeut i.o
 • Onderdeel van het oncologienetwerk

Specialisatie: Geriatriefysiotherapie, Nieuwe knie, Nieuwe heup, Oedeemtherapie,

Anne is afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens de opleiding en in het werk erna heeft zij veel affiniteit gekregen met de oudere doelgroep. Tijdens haar vorige baan is ze geschoold als fysiotherapeute bij een buurtzorg+ team. Binnen de praktijk behandelt zij veel mensen die een nieuwe knie of heup hebben gekregen. Op dit moment is Anne bezig met een opleiding tot oedeemfysiotherapeute, waarvoor ze hoopt in februari 2021 afgestudeerd te zijn.

BIG-registratie: 69922832004

Inge Hemel

 • Algemeen fysiotherapeut
 • Geregistreerd bekkenfysiotherapeut
 • Specialisatie seksuologie
 • Traumaseksuologie

Specialisatie: Bekkenklachten, bekkenbodemklachten, Bekkenklachten tijdens zwangerschap, Incontinentie, Vaginisme, Verzakking.

Inge werk al sinds 2006 als geregistreerd bekkenfysiotherapeut. Vanuit deze basis is haar belangstelling voor de seksuologie en traumaseksuologie ontstaan. Ze heeft zowel ervaring met het werken op de opleiding voor bekkentherapeuten als het werken in het ziekenhuis. Zowel mannen als vrouwen kunnen bij Inge terecht voor klachten aan het bekken of bekkenbodem.

BIG-registratie:

Menu

Bel nu