info@medsupport.nl  |  0314-76 50 99

Logo van fysiotherapie MedSupport

Fiets fysiotherapie
in de regio Doetinchem

Ben jij op zoek naar een fiets fysiotherapeut?

Heb jij pijnklachten of doofheid tijdens of na het fietsen? Kan je niet lekker jouw rondje fietsen omdat pijn of andere beperkingen jou in de weg zitten?
Een fysiotherapeut gespecialiseerd in fietsers helpt jou weer klachtenvrij de fiets op

Begeleiding door een fiets fysiotherapeut

Blessures en ongemakken die het fietsen belemmeren vragen een specifieke aanpak. Een aanpak van iemand die weet hoe het fietsen werkt.
Onder begeleiding van de fiets fysiotherapeut krijg je:

  • Inzicht in welke gewrichten en spieren jouw fietsbeweging beperken;
  • Een oorzaak van de klachten;
  • Een gericht plan hoe jij weer zonder klachten op de fiets kan zitten;
  • Lichamelijke behandeling in de vorm van manuele therapie en triggerpoint behandeling;
  • Gerichte oefeningen en training;
  • Advies hoe je in het dagelijks leven kan werken aan jouw herstel;
  • Beschikking tot advies over hoe te trainen op en naast de fiets;
  • Een mogelijkheid tot een bikefitting.

Snel weer op de fiets

Ervaar het effect van gespecialiseerde fiets fysiotherapie. Door gespecialiseerde kennis en bewezen effectieve behandeling, training en waar nodig een bikefitting kan jij weer snel op een prettige manier jouw rondje fietsen.

''Binnen no-time weer op mijn racefiets!''

''Door goede hulp en begeleiding van Wouter zat ik binnen no-time weer op mijn racefiets zonder pijn aan mijn achillespees! Helemaal top! De praktijk ziet er overigens ook keurig uit.''
Dorien Jansen Venneboer
''Een man met kennis en passie!''

''Fijne ervaring met de bikefit. Wouter is een man met kennis en passie, hij neemt echt de tijd voor je en hoort wat je zegt. Hij heeft niet alleen tips gegeven voor mn fiets maar zeker ook om mn lijf sterker te krijgen..''
Carolien Plaisier
MedSupport Fysiotherapie Logo zorgverzekeraar CZ.
MedSupport Fysiotherapie Logo zorgverzekeraar Menzis.
MedSupport Fysiotherapie. Logo zorgverzekeraar VGZ.
MedSupport Fysiotherapie. Logo zorgverzekeraar Achmea.

Aangesloten bij álle zorgverzekeraars

Bekijk alle zorgverzekeraars

Kosten voor gespecialiseerde fiets fysiotherapie

Wij zijn als praktijk aangesloten bij alle zorgverzekeraars. Als jij aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie dan krijg je de behandelingen vergoed vanuit jouw zorgverzekeraar. 

Mocht je beslissen met onze fiets fysiotherapeut om een bikefitting af te nemen, dan valt de bikefitting buiten de aanvullende verzekering. Een bikefitting is natuurlijk nooit verplicht. 

Fiets fysiotherapie ook buiten de regio Doetinchem

Een traject bij de fiets fysiotherapeut kan ook als je niet in de regio Doetinchem woont. Je krijgt veel tips en adviezen. Hiermee kan je thuis of in jouw omgeving mee aan de slag. De afspraken zijn fysiek, maar het contact kan daarnaast ook via mail of telefonisch gaan. 

Bikefitter en manueeltherapeut Wouter van den Berg

Fiets fysiotherapeut Wouter helpt jou graag

Bij fysiotherapie MedSupport is Wouter van den Berg zowel gespecialiseerd in fietsers, Fysio bikefitting als ook Msc. manueeltherapeut. Een echte fiets fysiotherapeut. 

De perfecte combinatie voor jou

Door zijn ervaring als fietser en Msc. manueeltherapeut in combinatie met een opleiding als bikefitter krijg jij de perfecte combinatie om snel weer klachtenvrij op de fiets te zitten. 

Wouter heeft ook De bikefittinggids‘ geschreven en schrijft geregeld blogs over en voor fietsers. 

Vraag & antwoord over fiets fysiotherapie

Als je beperkt wordt in jouw hobby en/of sport dan wil je graag zo goed en snel mogelijk herstellen. Onze gespecialiseerde fiets fysiotherapeut zorgt ervoor dat jij niet alleen snel, maar ook goed hersteld. Door de begeleiding van een gespecialiseerde fiets fysiotherapeut wordt de kans op het terugkeren van de klachten zo klein mogelijk. 

De begeleiding van onze gespecialiseerde fiets fysiotherapeut valt onder de vergoeding van de reguliere fysiotherapie. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Ben jij aanvullend verzekerd voor fysiotherapie dan wordt het traject volledig vergoed.

In overleg met de fiets fysiotherapeut bepalen jullie samen wat de beste aanpak is voor jouw klachten. Een bikefitting kan hierbij een keuze zijn, maar moet nooit. 

Onze fiets fysiotherapeut heeft een Bikefitting-gids geschreven en daarnaast ook een blog over lichamelijke klachten tijdens het fietsen

Wil jij nog meer weten over de fiets fysiotherapie? Stuur gerust een mail naar wouter@medsupport.nl of bel naar onze praktijk op 0314-765099

''Pijnvrij en zonder blessures 3x de mont-ventoux op!''

''Door op heel korte termijn toch een afspraak in te plannen, heb ik dankzij wouter mijn doel, om 3x de mont-ventoux te beklimmen pijn vrij en zonder blessures kunnen halen. Nogmaals dank hier voor..''
Jochem Berendsen