Fysio Wehl

Fysio Wehl

Fysio Wehl

Op zoek naar een fysiotherapeut in de omgeving van Wehl?

Wekelijks weten veel mensen uit Wehl de gespecialiseerde fysiotherapeuten van MedSupport te vinden. De fysiotherapie bij MedSupport is laagdrempelig en klantgericht. Vanwege onze ervaring en verschillende opleidingen, kom jij altijd bij een team van specialisten terecht die met jou het juiste behandelplan opstellen. Hierdoor ben je snel van jouw klachten af. De praktijk is te vinden aan de IJsselstraat 16 in Doetinchem. Dit is op minder dan 6 kilometer rijden vanuit Wehl. Ook hebben wij een locatie in Zelhem.

Uitgebreide en gerichte start

De start van jouw herstel is erg belangrijk. Tijdens de intake wordt er met jou een beeld gemaakt van de klachten en beperkingen. Ook wordt er samen met jou gekeken naar wat jij het liefst weer wilt kunnen. Voor deze intake nemen wij altijd een uur de tijd. Dit is één van de werkwijzen wat ons onderscheidt van andere praktijken. Na deze uitgebreide intake kan de behandeling en het herstel direct starten. Daarnaast werken wij in een prettige en laagdrempelige omgeving aan herstel, belangrijk vinden wij dat jij controle krijgt over jouw herstel. Dit leidt uiteindelijk tot een zo goed mogelijk resultaat.

Erg fijne therapeut

Vanaf de eerste behandeling had ik het gevoel dat ik hier goed zat, er werd meteen doelgericht een behandelplan gemaakt en ik voelde me erg goed begrepen en op mijn gemak. Iedere opvolgende behandeling had effect en sloot goed op elkaar aan. De combinatie van kennis, professionaliteit en het helder uit leggen van de te behalen doelen gaven een goed beeld van wat er van mij verwacht werd en hoe we te werk zouden gaan. Kortom een erg fijne therapeut die me in een korte tijd weer op het juiste spoor heeft gebracht.

Anoniem via Zorgkaart Nederland

Waarom kiezen voor fysiotherapie MedSupport?

Naast onze moderne visie op fysieke klachten en een uitgebreide intake, kun je snel terecht voor een afspraak. Dit is te realiseren binnen 48 uur. Ook zijn wij in de avonduren en op zaterdag geopend. Als je vanuit Wehl met de auto komt, mag je gratis voor de deur van de praktijk parkeren. Wij hebben contracten met bijna alle zorgverzekeraars. Hierdoor krijg jij jouw behandelingen volledig vergoed wanneer je een aanvullende verzekering voor fysiotherapie hebt.

“Wij denken mee in oplossingen, waardoor jij optimaal kan herstellen”

Diverse fysiospecialisten onder één dak

De fysiotherapeuten: Iris, Joni, Marissa, Peter, Wouter, Matthijs, Anne, Iris en Sascha hebben allemaal hun eigen specialisaties. Doordat er als team veel samen gewerkt wordt, kom jij bij de juiste persoon terecht. Wij zorgen ervoor dat er altijd 1 therapeut is die met jou het plan maakt, en waar nodig gebruik wordt gemaakt van elkaars expertise.

De specialisaties die wij aanbieden in de praktijk zijn onder andere:
Manuele therapie
Sportfysiotherapie
Bekkentherapie
Psychosomatische fysiotherapie
Geriatriefysiotherapie
Dry-Needling
Oedeemtherapie
Bugnet
Dynamische fietspositiemetingen en racefiets/mountainbike begeleiding

Is het moeilijk om naar onze praktijk te komen? Dan kunnen wij ook in Wehl fysio aan huis verzorgen.

Bel nu