Fysiotherapie Doetinchem de Huet

Fysiotherapie Doetinchem de Huet

Fysiotherapie Doetinchem de Huet 

Zoek jij een fysiotherapeut in Doetinchem de Huet? 

De fysiotherapeuten van MedSupport zijn gericht op jou en jouw hulpvraag. Onze locatie ligt centraal in Doetinchem en is makkelijk te bereiken vanuit Doetinchem de Huet met de fiets of auto. Er is ruim voldoende gratis parkeerplek voor onze praktijk aan de IJsselstraat 16 in Doetinchem. Naast de locatie in Doetinchem is er ook nog een praktijk in Zelhem.   

Specialisten in Doetinchem de Huet onder één dak.  

De collega’s van fysiotherapie MedSupport Matthijs, Marissa, Joni, Wouter, Peter, Anne, Iris, Inge en Sascha zijn allemaal ervaren specialisten op hun eigen onderdeel. Er wordt onderling veel samen gewerkt. Hierbij zorgen we er wel voor dat er altijd één fysiotherapeut is die jou begeleidt, maar waar nodig er een tweede collega betrokken wordt bij het behandelplan.  Zo krijg jij altijd de beste zorg op een vertrouwde en professionele plek.  

Zo behandelen Matthijs en Wouter als ‘schouderteam’ alle schouderklachten. Daarnaast zijn zij als manueeltherapeut de specialisten in nek- en rugklachten in Doetinchem de Huet.  

Joni is als psychosomatisch fysiotherapeut gespecialiseerd in klachten die ontstaan door stress- en ademhalingsproblemen. Zij helpt daarnaast ook veel mensen met burn-outklachten.  

Voor het specialisme Dry-needling in Doetinchem de Huet zit je perfect bij Matthijs en Iris.  

Heb jij sport gerelateerde klachten? Denk bijvoorbeeld aan pijn rondom heup-, knie- en enkel, dan is sportfysiotherapeut Marissa de specialist. Met haar enthousiasme en energieke begeleiding ben jij weer snel aan het sporten.  

Voor oedeemtherapie in Doetinchem de Huet ben je bij Anne aan het juiste adres. Daarnaast ziet zij samen met Peter veel mensen vanuit de geriatrie fysiotherapie 

Erg fijne therapeut

Vanaf de eerste behandeling had ik het gevoel dat ik hier goed zat, er werd meteen doelgericht een behandelplan gemaakt en ik voelde me erg goed begrepen en op mijn gemak. Iedere opvolgende behandeling had effect en sloot goed op elkaar aan. De combinatie van kennis, professionaliteit en het helder uit leggen van de te behalen doelen gaven een goed beeld van wat er van mij verwacht werd en hoe we te werk zouden gaan. Kortom een erg fijne therapeut die me in een korte tijd weer op het juiste spoor heeft gebracht.

Anoniem via Zorgkaart Nederland

Waarom kiezen voor fysiotherapie MedSupport? 

Bij MedSupport nemen wij graag een uur de tijd voor een intake. In dit uur kun jij in alle rust jouw verhaal vertellen en hebben wij de tijd om een passend plan te maken voor jouw herstel. Wij werken in een ruime en prettige omgeving waarin jij optimaal kan werken aan het controle krijgen over jouw klachten. Hierdoor verloopt het herstel optimaal en leidt dit uiteindelijk tot een zo goed mogelijk resultaat.

Gericht advies 

Bij MedSupport Doetinchem de Huet creëren we een behandelplan die past bij jouw mogelijkheden. Wij kunnen meedenken bij het doen van oefeningen en aanpassing op jouw werkplek. Het is mogelijk om samen te trainen, maar ook geven wij oefeningen mee voor thuis. Misschien heb je wel meer ontspanning nodig en advies over grenzen voelen en aangeven. Wij geven jou graag tips en eerlijke adviezen. 

“Wij zijn er om jou in de beste omgeving te laten herstellen. Wij denken altijd in mogelijkheden voor jou” 

Kun je niet naar onze locatie in Doetinchem komen? Wij denken graag in oplossingen. We kunnen ook bij jou thuis de behandeling uitvoeren. 

Feedback die wij terugkrijgen van mensen die bij MedSupport fysiotherapie Doetinchem de Huet zijn geweest: Laagdrempelig, fijne sfeer om aan optimaal herstel te werken, vriendelijk, kundig en ervaren, open en eerlijk, flexibel.  

Bel nu