info@medsupport.nl  |  0314-76 50 99

Logo van fysiotherapie MedSupport

Kwetsbaarheid

Wat is kwetsbaarheid?

  • Pijn aan de binnenzijde van de elleboog;
  • Pijn als je op de binnenkant van de elleboog drukt
  • Uitstraling naar de vingers of handpalm
  • Pijn die verergerd bij knijpen, kracht zetten of iets willen vastpakken
  • Beperking van het buigen en / of strekken van de elleboog
  • Verminderde kracht in de hand

Hoe kan ik kwetsbaarheid voorkomen?

Een aantal oorzaken die voor kwetsbaarheid zorgen heeft u geen invloed op. Denk hierbij aan het toenemen van de leeftijd en/of het ontstaan van gezondheidsproblemen met (vaak) bijbehorend medicijngebruik. Toch kunt u veel doen om het ontstaan en toenemen van kwetsbaarheid te voorkomen of af te remmen. Een actieve levensstijl zorgt ervoor dat u uw spierkracht en mobiliteit behoud. Goede voeding zorgt er ook voor dat u niet afvalt in gewicht, daarnaast is een goede voeding ook erg belangrijk voor uw spieren.

Geriatriefysiotherapie

Mensen die ouder en minder beweeglijk worden, kunnen daardoor belemmeringen of klachten ervaren. Ze komen hiervoor doorgaans in aanraking met de fysiotherapeut voor ouderen, de geriatriefysiotherapeut. De geriatriefysiotherapeut specialiseert zich in de zorg voor kwetsbare ouderen en kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van uw kwaliteit van leven.

Bekijk onze fysiotherapeuten

Wij zijn fysiotherapie Medsupport. Een jonge, dynamische en moderne fysiotherapiepraktijk in Doetinchem & Zelhem. Onze fysiotherapeuten hebben alle aandacht voor jouw en waar jij tegen aan loopt. Elke fysiotherapeut heeft zijn of haar eigen specialisatie

Fysiotherapie Medsupport Doetinchem en Zelhem

MedSupport fysiotherapie is gericht op het verbeteren en behouden van de kwaliteit van het dagelijks leven van ieder individu met lichamelijke klachten. Dit doen wij door gerichte zorg op het gebied van fysiotherapie te bieden. Wij geloven dat geen enkele klacht exact hetzelfde is waardoor wij elke klacht als uniek bekijken en behandelen.