Volg ons op social media

Over ons

Over MedSupport Fysiotherapie

MedSupport Fysiotherapie is een moderne en toegankelijke praktijk voor fysiotherapie. Ons team van specialisten staat voor jou klaar in Doetinchem en Zelhem.

Wij richten ons op het verbeteren en behouden van de kwaliteit van het dagelijks leven van ieder individu met lichamelijke klachten.

Dat doen wij met een team van ervaren fysiotherapeuten met ieder zijn of haar eigen specialisatie. Voordat wij jou gaan behandelen, stellen wij eerst samen een behandelplan op. Dit doen wij op basis van onze intake.

Lees meer over hoe wij denken over het vak fysiotherapie en wat wij hiermee willen bereiken.

Maak verder kennis met ons team: MatthijsMarissaJoniWouterPeterIrisAnneJoëlleJana en Yasmin.

Wij werken met verschillende partijen samen om er voor te zorgen dat jij als cliënt de best passende zorg krijgt. We maken gebruik van elkaars deskundigheid en specialisatie om de behandeling zo goed mogelijk af te stemmen voor een optimaal behandelresultaat.

Overzicht zorgverzekeraars

MedSupport Fysiotherapie heeft een contract met álle zorgverzekeraars.

Alle zorgverzekeraars 2023 MedSupport Fysiotherapie in de regio Doetinchem.

Samenwerking huisartsen en specialisten

Je kunt bij ons terecht met of zonder verwijzing van jouw arts. Wij hebben regelmatig contact met diverse huisartsen en specialisten in de regio en ook via beveiligde mail (zorgmail) of telefoon informeren wij, in overleg met jou, regelmatig jouw huisarts/specialist over jouw herstel.

Netwerken

Binnen de praktijk zijn wij aangesloten bij de volgende netwerken:

  • Schoudernetwerk Noord-Oost Gelderland;
  • Voorste kruisband netwerk Achterhoek;
  • Oncologienetwerk;
  • CVA-netwerk.

Samenwerkingspartners

Kwaliteit

BIG-register

De titel fysiotherapeut is wettelijk beschermd. Wie de officiële studie heeft afgerond, aan alle basiseisen voldoet en staat ingeschreven in het BIG-register van de overheid, mag zelfstandig patiënten behandelen als fysiotherapeut.

Centraal Kwaliteits Register (CKR)

Om de kwaliteit van fysiotherapie nog verder te stimuleren is het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) in het leven geroepen door de beroepsorganisatie Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Wie aan alle kwaliteitseisen voor behandeling, praktijkervaring, (bij)scholing en vakoverleg voldoet en werkt volgens de KNGF-richtlijnen, mag zich in het CKR inschrijven.

Onze fysiotherapeuten staan ingeschreven in zowel het BIG register als het Centraal Kwaliteits Register (CKR).