info@medsupport.nl  |  0314-76 50 99

Logo van fysiotherapie MedSupport

Over ons

Over MedSupport Fysiotherapie

MedSupport Fysiotherapie is een moderne en toegankelijke praktijk voor fysiotherapie. Ons team van specialisten staat voor jou klaar in Doetinchem,  Zelhem en Beek.

Wij richten ons op het verbeteren en behouden van de kwaliteit van het dagelijks leven van ieder individu met lichamelijke klachten.

Dat doen wij met een team van ervaren fysiotherapeuten met ieder zijn of haar eigen specialisatie. Voordat wij jou gaan behandelen, stellen wij eerst samen een behandelplan op. Dit doen wij op basis van onze intake.

Lees meer over hoe wij denken over het vak fysiotherapie en wat wij hiermee willen bereiken.

Maak verder kennis met ons team: MatthijsMarissaJoniWouterPeterIrisAnneJoëlleJana en Yasmin.

Wij werken met verschillende partijen samen om er voor te zorgen dat jij als cliënt de best passende zorg krijgt. We maken gebruik van elkaars deskundigheid en specialisatie om de behandeling zo goed mogelijk af te stemmen voor een optimaal behandelresultaat.

Onze missie

MedSupport biedt meer dan alleen fysiotherapie. We streven naar een totaaloplossing in de voorkoming, behandeling en nazorg bij mentale en fysieke zorgvragen. We luisteren aandachtig naar de bewoners in de regio Doetinchem & Zelhem. Als organisatie praktiseren we actief in het heden en denken we altijd na over de toekomst.

We vinden het niet alleen belangrijk om je te helpen. Dat gebeurt op een plek waar je met plezier heengaat en met een vertrouwd gevoel de deur uitstapt. Zowel onze cliënten, behandelaars als partners, delen datzelfde gevoel.

Onze visie

Zodra je last hebt van fysieke of mentale ongemakken, weet je dat je een afspraak bij MedSupport moet maken. In de toekomst staat er een totaal paramedisch centrum, waar cliënten met al hun zorgvragen welkom zijn.

MedSupport staat straks bekend als het go-to paramedisch centrum in de regio Doetinchem. Daarnaast streven we naar het openen van meerdere behandellocaties in omliggende dorpen. Met de stijgende vraag in psychosomatische therapie en een vergrijzende samenleving, zal de vraag om die hulp enkel stijgen. Daar spelen we nu al op in.

Samenwerking huisartsen en specialisten

Je kunt bij ons terecht met of zonder verwijzing van jouw arts. Wij hebben regelmatig contact met diverse huisartsen en specialisten in de regio en ook via beveiligde mail (zorgmail) of telefoon informeren wij, in overleg met jou, regelmatig jouw huisarts/specialist over jouw herstel.

Netwerken

Binnen de praktijk zijn wij aangesloten bij de volgende netwerken:

  • Schoudernetwerk Noord-Oost Gelderland;
  • Voorste kruisband netwerk Achterhoek;
  • Oncologienetwerk;
  • CVA-netwerk.

Samenwerkingspartners

Kwaliteit

BIG-register

De titel fysiotherapeut is wettelijk beschermd. Wie de officiële studie heeft afgerond, aan alle basiseisen voldoet en staat ingeschreven in het BIG-register van de overheid, mag zelfstandig patiënten behandelen als fysiotherapeut.

Centraal Kwaliteits Register (CKR)

Om de kwaliteit van fysiotherapie nog verder te stimuleren is het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) in het leven geroepen door de beroepsorganisatie Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Wie aan alle kwaliteitseisen voor behandeling, praktijkervaring, (bij)scholing en vakoverleg voldoet en werkt volgens de KNGF-richtlijnen, mag zich in het CKR inschrijven.

Onze fysiotherapeuten staan ingeschreven in zowel het BIG register als het Centraal Kwaliteits Register (CKR).

Overzicht zorgverzekeraars

MedSupport Fysiotherapie heeft een contract met álle zorgverzekeraars.

Alle zorgverzekeraars 2023 MedSupport Fysiotherapie in de regio Doetinchem.