Volg ons op social media

Intake

Intake bij MedSupport

Het beantwoorden van jouw hulpvraag en het verminderen van jouw klachten doen wij aan de hand van een samen opgesteld behandelplan. Deze komt als volgt tot stand:
 
  1. Invullen van een vragenlijst
  2. Gesprek in onze praktijk
  3. Lichamelijke onderzoek in onze praktijk
  4. Opstellen van het behandelplan

Hoe ziet de intake er uit?

1. Invullen van een vragenlijst

Voorafgaand aan de intake, vragen we jou om alvast een aantal vragen te beantwoorden. Met deze input kunnen wij tijdens de intake gerichter aan de slag.
 
2. Gesprek in onze praktijk
De intake in één van onze praktijken bestaat uit een vraaggesprek (ook wel anamnese genoemd). Het doel is het verkrijgen van inzicht in jouw klachten.
 
Hierbij willen wij graag weten:
– Hoe het gaat sinds de start van de klachten tot en met het moment dat je bij ons bent geweest; 
– Wat je eerder al hebt gedaan met en aan de klachten? Ben je al eens bij een arts of therapeut geweest of heb je zelf al dingen ondernomen?;
– Wat voor invloed hebben de klachten? Denk aan beperking in het bewegen, sporten en werken, maar ook bij sociale activiteiten (vooral bij de dingen waar jij (normaal) het meeste energie krijg).
– Hoe jij de klachten ervaart zowel fysiek (hoeveel pijn en beperking), maar ook mentaal (ben je verdrietig, teleurgesteld, boos of bijvoorbeeld angstig). 
– In welke situatie of bij welke bewegingen de klachten ontstaan.
– Wat je verder in het dagelijks leven graag doet en hoe het verder met jou gaat. 
 
3. Lichamelijk onderzoek in onze praktijk
Na het vraaggesprek volgt het lichamelijke onderzoek. Het doel is om te kijken waar de oorzaak van jouw klachten ligt en wat er (op lichamelijk gebied) er voor kan zorgen dat het herstel van jouw klachten belemmerd wordt. We kijken naar de specifieke bewegingen waarbij de klachten ontstaan en ook naar mogelijk krachtproblemen en bewegingsbeperkingen. 
 
4. Opstellen het behandelplan
Met al deze informatie stellen wij samen met jou een behandelplan op. We bekijken welke mogelijkheden er zijn om aan jouw herstel te werken. Samen bepalen we welke mogelijkheden het beste bij jou passen.

Wat moet je meebrengen?

– ID-kaart, paspoort of rijbewijs voor identificatie
– Handdoek (voor in de sportruimte)
 
En waar mogelijk:
– Doorverwijzing van de huisarts
– Informatie uit eerder onderzoek (röntgenfoto, MRI, echo)

Hoe lang duurt de intake?

Houd er rekening mee dat de intake minimaal 1 uur duurt. We doen dit zodat wij ruim de tijd hebben om:
– aandacht te schenken aan jouw verhaal;
– goed en volledig onderzoek te kunnen doen;
– een kwalitatief behandelplan op te kunnen stellen.

Wat zijn de kosten van de intake?

Voor de intake (die dus bestaat uit een gedeelte voor-onderzoek én lichamelijk onderzoek in onze praktijk) declareren wij 2 behandelingen.

Onze fysiotherapeuten

Wij zijn fysiotherapie MedSupport. Een jonge, dynamische en moderne fysiotherapiepraktijk in Doetinchem & Zelhem. Onze fysiotherapeuten hebben alle aandacht voor jou en waar jij tegenaan loopt. Elke fysiotherapeut heeft zijn of haar eigen specialisatie.

Fysiotherapie Medsupport Doetinchem en Zelhem

MedSupport fysiotherapie is gericht op het verbeteren en behouden van de kwaliteit van het dagelijks leven van ieder individu met lichamelijke klachten. Dit doen wij door gerichte zorg op het gebied van fysiotherapie te bieden. Wij geloven dat geen enkele klacht exact hetzelfde is waardoor wij elke klacht als uniek bekijken en behandelen.