Volg ons op social media

Missie & visie

Onze missie

MedSupport biedt meer dan alleen fysiotherapie. We streven naar een totaaloplossing in de voorkoming, behandeling en nazorg bij mentale en fysieke zorgvragen. We luisteren aandachtig naar de bewoners in de regio Doetinchem & Zelhem. Als organisatie praktiseren we actief in het heden en denken we altijd na over de toekomst.

We vinden het niet alleen belangrijk om je te helpen. Dat gebeurt op een plek waar je met plezier heengaat en met een vertrouwd gevoel de deur uitstapt. Zowel onze cliënten, behandelaars als partners, delen datzelfde gevoel.

Onze visie

Zodra je last hebt van fysieke of mentale ongemakken, weet je dat je een afspraak bij MedSupport moet maken. In de toekomst staat er een totaal paramedisch centrum, waar cliënten met al hun zorgvragen welkom zijn.

MedSupport staat straks bekend als het go-to paramedisch centrum in de regio Doetinchem. Daarnaast streven we naar het openen van meerdere behandellocaties in omliggende dorpen. Met de stijgende vraag in psychosomatische therapie en een vergrijzende samenleving, zal de vraag om die hulp enkel stijgen. Daar spelen we nu al op in.

Onze fysiotherapeuten