Volg ons op social media

Missie & visie

Onze missie & visie

MedSupport fysiotherapie is gericht op het verbeteren en behouden van de kwaliteit van het dagelijks leven van ieder individu met lichamelijke klachten.

Dit doen wij door gerichte zorg op het gebied van fysiotherapie te bieden. Wij geloven dat geen enkele klacht exact hetzelfde is waardoor wij elke klacht als uniek bekijken en behandelen. 

Als praktijk staan wij ervoor dat iedereen zijn algemeen dagelijkse bezigheden met plezier moet kunnen uitvoeren, daarom behandelen wij functiegericht. Daarnaast blijft de medische wereld zich ontwikkelen, net als dat wij ons blijven ontwikkelen als fysiotherapeuten. 

Evidence based behandelmethoden staan bij ons voorop zodat u de meest effectieve behandeling krijgt. Binnen fysiotherapie MedSupport heeft ieder zijn eigen specialisme en werken wij samen waardoor we elkaar kunnen ondersteunen in het geven van de beste behandeling.

De toekomst van MedSupport

Wij zijn uitgegroeid tot een complete zorgaanbieder op het gebied van fysiotherapie in de gemeente Doetinchem. Hierbij streven wij ernaar een praktijk te worden die vooropstaat in de zorg. Kernwoorden die hierbij horen zijn laagdrempelig, persoonlijk, wetenschappelijk onderbouwd, informatief, preventief en functiegericht.

Onze fysiotherapeuten

Wij zijn fysiotherapie MedSupport. Een jonge, dynamische en moderne fysiotherapiepraktijk in Doetinchem & Zelhem. Onze fysiotherapeuten hebben alle aandacht voor jou en waar jij tegen aan loopt. Elke fysiotherapeut heeft zijn of haar eigen specialisatie