info@medsupport.nl  |  0314-76 50 99

Logo van fysiotherapie MedSupport

Team MedSupport

BIG-registratie: 99915688204

Matthijs IJff

MANUEEL THERAPEUT MSC. – Eigenaar

Master manueel therapeut

Matthijs is afgestudeerd als fysiotherapeut aan Hogeschool Thim van der Laan in Nieuwegein. Daaropvolgend heeft hij de opleiding tot manueel therapeut aan de S.O.M.T. in Amersfoort volbracht waardoor hij Master of Science in de manuele therapie is.

Matthijs zijn expertise is de schouder. Binnen de praktijk behandelt hij klachten regelmatig door middel van manuele technieken en dry needling.
Marissa Sportfysiotherapeut
BIG-registratie: 79920801604

Marissa Geven

sportfysiotherapeut MSC.- Manueeltherapeut i.o.

Master NVFS sportfysiotherapeut
Marissa is afgestudeerd als fysiotherapeut en Master sportfysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In de praktijk richt Marissa zich op sportblessures bij jong en oud na een trauma of operatie. Ook traint ze hen die willen groeien in hun sport of willen sporten met lichaamsdelen die minder belastbaar zijn.
Ze is gespecialiseerd in revalidatie van de onderste extremiteit en werkt samen met uiteenlopende expertises. Hiermee staat ze naast je in jouw herstel zodat jij het beste uit jezelf kan halen.
Psychosomatische fysiotherapeut

BIG-registratie: 89924512804

Joni Olie

PSYCHOSOMATISCH FYSIOTHERAPEUT MSC.

Master psychosomatisch fysiotherapeut

Specialisaties: BPPDHyperventilatieBugnet, Stress gerelateerde klachtenFibromyalgieSOLK, FNS. Onderdeel van het oncologienetwerk, onderdeel van het schouderteam, 

Joni is afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute aan Hogeschool Thim van der Laan te Nieuwegein. Tijdens de opleiding heeft Joni veel ervaring opgedaan in het behandelen van mensen met hoofdpijn, schouder- en nekklachten en heeft ze veel kennis op het gebied van het begeleiden van mensen met knieartrose en de balans houden tussen belasting/belastbaarheid. Voorafgaand aan de opleiding tot fysiotherapeut heeft zij haar master psychologie behaald aan de universiteit Twente. Daar ontdekte ze de invloed van beweging op het psyche en andersom. Hierdoor groeide de interesse om beide aspecten met elkaar te combineren en heeft ze naast haar diploma als algemeen fysiotherapeut ook een master in de psychosomatische fysiotherapie en is ze ACT-therapeut (Acceptance & Commitment therapy).
Joni is gespecialiseerd in het behandelen van stress gerelateerde klachten, hoofdpijnklachten, burn-out, bewegingsangst, FNS, BPPD en lichamelijke klachten waarbij psychische klachten een negatieve invloed uitoefenen op het herstel.
Bikefitter en manueeltherapeut Wouter van den Berg

BIG-registratie: 89910521304

Wouter van den Berg

MUSCULOSKELETAAL MANUEELTHERAPEUT MSC. – OPERATIONEEL MANAGER
Master musculoskeletaaltherapeut manueeltherapeut
Specialisaties: BIKEFITTING, SCHOUDERKLACHTEN, NEKKLACHTEN, RUGKLACHTEN, PEESONTSTEKINGEN, KNIEKLACHTEN, BPPD, HOOFDPIJN, ONDERDEEL VAN HET SCHOUDERTEAM

Wouter is in 2009 afgestudeerd al fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. In 2018 heeft Wouter de master Musculoskeletale revalidatie afgerond. Hierbij had hij als uitstroomrichting manueeltherapie. Sinds 2022 is Wouter fysiobikefitter en begeleid hij in onze praktijk mensen met blessures en/of pijn op de racefiets, mountainbike of gravelbike.

Wouter begeleidt in de praktijk veel mensen met schouder- en knie gerelateerde problematieken. Hij gebruikt hiervoor vaak een combinatie van lokaal behandeling en een actieve aanpak, waarbij de aandacht vooral ligt in wat iemand wel kan en van daaruit kan opbouwen.

BIG – registratie: 99919839604

Peter te Molder

GERIATRIEFYSIOTHERAPEUT MSC.

Specialisaties: Geriatriefysiotherapie, CVA, COPD, Vallen, Dementie, Geriatrie fysiotherapeut MSc., Thuiszorgtherapeut
Peter is afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens de opleiding is zijn interesse voor de kwetsbare oudere doelgroep gegroeid door werkzaamheden binnen de verzorgings- en verpleeghuiszorg.
Door zijn opleiding geriatriefysiotherapie en door de aanvullende cursus thuiszorgtherapie weet hij als geen ander hoe hij in moet spelen om iemand zo lang, veilig en zelfstandig mogelijk thuis te kunnen laten wonen.

BIG – registratie: 09918568004

Iris van Dam

MYOFASCIAAL FYSIOTHERAPEUT | LEEFSTIJLCOACH | PERSONAL TRAINER

Msc. Bekkentherapeut in opleiding

Specialisaties: dry needling, triggerpoints, GLI, Crossfit, FNSbekkenfysiotherapie,

Iris is in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool van Amsterdam. Zij heeft zich daarna gespecialiseerd in myofasciale pijnklachten en dry needling.
Daarnaast heeft ze een grote affiniteit met sport en verdiept ze zich als leefstijlcoach graag in de laatste inzichten op fysieke en mentale gezondheid. In de praktijk behandelt zij voornamelijk mensen met klachten aan de onderste extremiteit en richt zij zich op sportspecifieke en functionele trainingen.

BIG – registratie: 29921669104

Joëlle Bockting

ALGEMEEN FYSIOTHERAPEUT

Specialisaties: post-COVID, COPD en astma, ademdysregulatie, FNS, stressgerelateerde klachten, BPPD, GLI, ACT

Joëlle is in 2016 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Hierna heeft zij zich gespecialiseerd in het behandelen van long gerelateerde klachten als; long-COVID, COPD, astma en klachten vanuit een verstoord lichaamsbewustzijn en ademproblematiek.

Gaandeweg kreeg ze steeds meer affiniteit met het ontstaan van lichamelijke klachten vanuit de psyche. Sinds Joëlle bij MedSupport werkt, heeft zij zich verder geschoold in psychosomatische fysiotherapie. Hiermee kijkt ze verder in het ontstaan en behandelen van klachten en zoekt ze samen met jou naar een passend behandelplan.

BIG – registratie: 29932667104

Kim Kleijkers

ALGEMEEN FYSIOTHERAPEUT

Msc. Bekkentherapeut in opleiding

SPECIALISATIES: RUITERS, BEKKENKLACHTEN, LAGE RUGKLACHTEN, HEUPKLACHTEN

Kim is in 2023 afgestudeerd als fysiotherapeut aan Hogeschool Thim van der Laan in Nieuwegein. Hierop volgend is zij gestart met de opleiding tot bekkenfysiotherapeut aan de S.O.M.T. in Amersfoort, welke zij naar verwachting in 2026 zal afronden.
Kim heeft veel affiniteit met ruiters. Naast haar interesse in klachten rondom het bekkengebied, behandelt zij ook veel klachten aan de bovenste extremiteit.

BIG – registratie: 79933366904

Amber Raben

Algemeen fysiotherapeut

SPECIALISATIES: Nekklachten, schouderklachten, algemene fysiotherapie

Amber is sinds 2023 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Vervolgens is zij na haar stage bij MedSupport direct aan de slag gegaan als algemeen fysiotherapeut. 
Tijdens haar opleiding is de interesse voor nek- en schouderklachten groter geworden. 
 
Amber behandelt in de praktijk gevarieerde klachten. Zij vindt het fijn om iets voor anderen te kunnen betekenen en samen op zoek te gaan naar een passend behandeltraject. 

Yasmin Krabbenborg

Personal trainer

Onze personal trainer Yasmin is sinds 2023 afgestudeerd als fitness- en personal trainer aan het Graafschap College in Doetinchem.

Tijdens haar stageperiode bij een lokale fitnessclub kwam ze erachter dat haar passie ligt bij het begeleiden van mensen met lichamelijke klachten. Hier heeft Yasmin ervaren dat met persoonlijke, doelgerichte training fysieke klachten veel kunnen verminderen.

Binnen de praktijk geeft Yasmin personal/duo training en small group training. Met een persoonlijke benadering en kennis over functioneel trainen verzorgt ze uitdagende trainingen op maat. Zowel ervaren als onervaren sporters, van jong tot oud!

Wil jij een keer meetrainen? Neem contact op met Yasmin voor een gratis proefles!

Jana Jakubikova

praktijkmanager
Deze duizendpoot doet meer dan dat we in dit stukje kwijt krijgen. Naast de administratie zorgt zij voor het reilen en zeilen in de praktijk. Als je contact opneemt met onze praktijk, is de kans groot dat je Jana aan de lijn krijgt.
Zij staat voor je klaar om snel een afspraak in te plannen of bij vragen over declaraties of vergoedingen.