info@medsupport.nl  |  0314-76 50 99

Logo van fysiotherapie MedSupport

Leefstijl coaching

Werken aan een gezondere leefstijl met de juiste support? Dat kan met het SLIMMER programma dat wij aanbieden in samenwerking met diëtiste en leefstijlcoach Anneleen Visser en fysiotherapeute Iris van Dam.

Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)

Het SLIMMER programma is een gecombineerde leefstijl interventie (GLI) voor volwassenen met overgewicht en/of een verhoogd gezondheidsrisico. Als deelnemer aan het SLIMMER programma word je intensief begeleid in het verbeteren van je leefstijl met de hulp van een fysiotherapeute, diëtiste/leefstijlcoach en buurtsportcoach.

Het programma

Het 2-jarig SLIMMER programma is opgedeeld in meerdere modules. In dit overzicht is visueel gemaakt welke zorgverlener jou wanneer begeleidt en ondersteund:

Vergoed vanuit de basisverzekering

Het 2-jarig SLIMMER programma wordt geheel vergoed vanuit de basisverzekering.

Voor volwassenen met overgewicht (BMI 25-30) en een verhoogd risico op type 2 diabetes of hart- en vaatziekten of aanwezigheid van hart- en vaatziekten, type 2 diabetes, slaapapneu of artrose

Daarnaast ook voor volwassenen met obesitas (BMI 30-40), die in staat zijn een leefstijlprogramma te volgen.

Verwijzing vindt plaats via de huisartsenpraktijk.

Meer informatie of aanmelden

Wil jij graag meer informatie over het SLIMMER programma of je aanmelden voor de volgende groep? Neem dan contact op met Iris (iris@medsupport.nl) of bespreek de mogelijkheden met jouw behandelend arts.

Maak verder kennis met Anneleen en Iris

Iris heeft als fysiotherapeute en CrossFit coach een grote affiniteit met sport en ze verdiept zich graag in de laatste inzichten op fysieke en mentale gezondheid.

In de praktijk richt zij zich op sportspecifieke en functionele trainingen en ziet ze het als uitdaging om sport voor iedereen toegankelijk te maken.

Anneleen is als Diëtiste en Leefstijlcoach allround opgeleid en heeft jarenlange ervaring met voedingsgerelateerde problematiek.

Zij heeft ook veel ervaring in het begeleiden van mensen met gezondheidsproblemen zoals overgewicht/obesitas, welvaartsziekten (diabetes mellitus/hypercholesterolemie/hypertensie) en maag- darm & lever problemen.