Volg ons op social media

Fysiotherapie Doetinchem

Zoek jij een fysiotherapeut in Doetinchem?

Het team van MedSupport is servicegericht, waarbij de zorg goed georganiseerd en laagdrempelig kan worden aangeboden. Wij zijn te vinden aan de IJsselstraat 16 in Doetinchem. Goed om te weten: je kunt gratis parkeren voor onze deur. Daarnaast hebben wij ook nog een praktijk in Zelhem.

Wat maakt MedSupport uniek?

Wat MedSupport uniek maakt, is dat wij altijd bij de eerste afspraak een uur de tijd voor jou nemen. Hierdoor ervaar jij ruimte om in alle rust je verhaal toe te lichten. Onze fysiotherapeuten hebben alle aandacht voor jou en zetten zich in om de meest passende behandeling te geven. Wij werken aan een prettige omgeving om mensen zelf de controle te geven in hun klachten en herstel. Dit leidt uiteindelijk tot een zo goed mogelijk resultaat.

Eerlijk advies

Bij MedSupport Doetinchem kijken wij samen met jou naar welke behandeling het beste bij je past om aan je klachten te werken. Wil jij samen trainen of voer je de oefeningen liever thuis uit? Misschien heb je hulp nodig bij de juiste werkhouding of ervaar je na het uitoefenen van je favoriete sport klachten. Wij geven jou graag tips en eerlijke adviezen.

“Het is onze kracht om iedere klacht als uniek te bekijken en te behandelen, geen klacht is hetzelfde”

Specialisaties onder één dak

Fysiotherapeuten: Matthijs, Marissa, Joni, Wouter, Peter, Anne, Inge, Iris en Sascha hebben ieder zijn of haar eigen specialisme. Door deze specialisaties onder één dak aan te bieden, kun jij voor ieder onderdeel terecht bij de juiste persoon, hierbij houdt wel 1 iemand de leiding.

Veel verschillende specialisaties

Er werken veel specialisten binnen fysiotherapie MedSupport. Matthijs en Wouter zijn onderdeel van het ‘schouderteam’. Zij zijn gespecialiseerd in schouderklachten en daarnaast ook specialist in nek- en rugklachten als manueeltherapeut in Doetinchem. Marissa is gespecialiseerd in heup-, knie- en enkelklachten vanuit haar sportfysiotherapie. Voor Dry Needling in Doetinchem zit je bij Matthijs en Iris op de beste plek. Joni is gespecialiseerd in stressgerelateerde klachten, ademhalingsproblemen en onder andere burn-outklachten. Ook werkt zij als psychosomatisch fysiotherapeut. Bij Anne en Peter kun je op onze locatie in Doetinchem terecht voor geriatrie fysiotherapie en oedeemtherapie. Sinds kort kun je ook een fietspositiemeting doen bij klachten tijdens het fietsen.

Is het lastig om naar onze praktijk te komen? Dan is er de mogelijkheid dat wij jou thuis opzoeken.

Kernwoorden die horen bij MedSupport fysiotherapie Doetinchem: betrouwbaar, vriendelijk, open en eerlijk, deskundig en flexibel. Wij bieden een luisterend oor en spelen daar op in.