Fysiotherapie Zelhem

Fysiotherapie Zelhem

Fysiotherapie Zelhem 

Op zoek naar een fysiotherapeut in Zelhem?

Het team van MedSupport is klantgericht, waarbij de zorg goed geregeld is en op een laagdrempelige manier kan worden aangeboden. Wij zijn te vinden aan de Halseweg 27D in Zelhem en beschikken over ruime (gratis) parkeergelegenheid. Ook hebben wij een praktijk in Doetinchem

Uitgebreide intake

Onze praktijk onderscheidt zich door bij de intake altijd een uur de tijd voor jou te nemen. Hierdoor ervaar jij de gelegenheid om je verhaal te vertellen. Na een uitgebreide intake wordt er in overleg met jou gekeken naar welke behandeling geschikt is. Wij werken aan een aangename omgeving om mensen zelf de controle te geven in hun aandoening en herstel. Dit leidt uiteindelijk tot een zo goed mogelijk effect. 

Waarom kiezen voor fysiotherapie Zelhem?

Bij MedSupport Zelhem kun je snel terecht voor een afspraak, ook in de avonduren zijn wij geopend. Wanneer het lastig is om doordeweeks naar onze praktijk te komen, is het mogelijk om op zaterdag bij ons je consult te plannen. Jong of oud? Iedereen kan bij ons terecht voor een behandelplan op maat.

“Revalideren op het voetbalveld van Zelhem? Wij denken graag samen met jou in oplossingen”

Diverse specialisten onder één dak
Fysiotherapeuten: Matthijs, Marissa, Joni, Wouter, Peter, Anne, Inge, Iris en Sascha hebben ieder zijn of haar eigen specialisme. Door deze specialisaties onder één dak aan te bieden, kun jij voor ieder onderdeel terecht bij de juiste persoon, hierbij houdt wel 1 iemand de leiding.

Veel verschillende specialisaties

Er werken veel fysiotherapeuten binnen fysiotherapie MedSupport. Marissa is gespecialiseerd in heup-, knie- en enkelklachten vanuit haar sportfysiotherapie. Joni is gespecialiseerd in stressgerelateerde klachten, ademhalingsproblemen en onder andere burn-outklachten. Ook werkt zij als psychosomatisch fysiotherapeut. Bij Anne en Peter kun je terecht voor geriatrie fysiotherapie en oedeemtherapie. Matthijs en Wouter zijn onderdeel van het ‘schouderteam’. Zij zijn gespecialiseerd in schouderklachten en daarnaast ook specialist in nek- en rugklachten als manueeltherapeut in Zelhem. Voor Dry Needling zit je bij Matthijs en Iris op de beste plek. Sinds kort kun je ook een fietspositiemeting uitvoeren bij klachten tijdens het fietsen.

Is het moeilijk om naar onze praktijk te komen? Dan is er de mogelijkheid dat wij bij jou thuiskomen.

Sleutelwoorden die horen bij MedSupport fysiotherapie Zelhem: betrouwbaar, vriendelijk, open en eerlijk, deskundig en flexibel. Wij bieden een luisterend oor en spelen daar op in.

Bel nu