Volg ons op social media

Fysiotherapie Zelhem

Je hebt pijn of lichamelijke klachten en je wilt zo snel mogelijk weer vrijuit kunnen bewegen. Daarom ben je op zoek naar goede en betrouwbare fysiotherapie in Zelhem.

Waarom fysiotherapie in Zelhem bij MedSupport?

Onze fysiotherapeuten helpen jou doelgericht van je klachten af. Wij vinden het belangrijk dat je:

 • het gevoel krijgt dat wij jou en jouw klachten serieus nemen;
 • in vertrouwen en in alle rust je verhaal kunt doen;
 • zelf mee mag denken over hoe jij geholpen wilt worden;
 • voorzien wordt van een eerlijk en helder advies;
 • vertrouwen krijgt in onze behandeling.

Onze therapeuten zijn kwalitatief goed opgeleid en beschikken ieder over zijn of haar specialisatie(s). Zijn er meerdere specialisten nodig? Wij zorgen er altijd voor dat er één vast aanspreekpunt is.

Direct een afspraak maken

MedSupport-fysiotherapeuten-april-2023

Wij nemen de tijd voor een intake

Jouw eerste afspraak is een intake bij ons op locatie in Zelhem. Je kunt in alle rust je verhaal doen. We nemen namelijk ruim de tijd (gemiddeld 50 tot 60 minuten) om jouw hulpvraag te beantwoorden. De intake bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. Invullen van een vragenlijst;
 2. Gesprek in onze praktijk;
 3. Lichamelijk onderzoek in onze praktijk;
 4. Opstellen van het behandelplan.

> Wil je goed voorbereid zijn? Lees dan meer over onze intakeprocedure.

Een behandeling die bij jou past

Onze therapeuten adviseren jou op basis van hun kennis en ervaring. Wij vinden het belangrijk dat de behandeling aansluit op jouw wensen. Wil je graag onder begeleiding trainen? Of doe je liever je oefeningen thuis? Afhankelijk van de situatie geven wij jou een eerlijk advies en de meest passende behandeling. We werken in en aan een prettige omgeving waarin jij zelf de controle hebt over jouw klacht en herstel.

> Benieuwd wat wij met jouw klacht(en) kunnen? Lees alvast meer informatie over onze behandelmethodes.

Wat patiënten zeggen over MedSupport Fysiotherapie Zelhem

Na behoorlijk lang met schouderklachten te hebben rond gelopen, in augustus van dit jaar een afspraak gemaakt met Medsupport, volgens de website onder meer gespecialiseerd in schouderklachten. Mijn fysiotherapeut Wouter van den Berg heeft mij met gerichte oefeningen binnen vier maanden weer klachten vrij gekregen. Tevens goede adviezen meegekregen om uiteraard in de toekomst klachten vrij te blijven. Bedankt!
Tonny Giesen
Tonny Giesen
8 December 2021
Door goede hulp en begeleiding van Wouter zat ik binnen no-time weer op mijn racefiets zonder pijn aan mijn achillespees! Helemaal top! De praktijk ziet er overigens ook keurig uit.
Dorien jansenvenneboer
Dorien jansenvenneboer
6 Oktober 2021
Schouderklachten, beperking in bewegen. Ik, man en 59 jr. Pijnklachten bij gooien, een arm omhoog steken om iets te pakken waardoor er pijnscheuten voelbaar zijn. Kan geen shirt in de broek steken op de rug. Frozen shoulder of peesontsteking? Door de orthopeed doorverwezen naar Medsupport, fysiotherapeut Matthijs, voor mij het juiste adres was volgens de orthopeed. Veel overleg gehad met Matthijs en hij heeft ook zelf persoonlijk overleg gehad met de specialist. Opmerkelijk feit dat als hij het niet helemaal met de specialist eens is, zelf dus in overleg gaat met de specialist. Ik heb veel uitleg en begrip mogen ontvangen, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Ik zie Matthijs als zeer kundig en vooral iemand met een luisterend oor voor de cliënt. Ik kijk terug op een goede behandeling en een goed behaald resultaat waardoor ik met mijn schouder veel beter kan functioneren. En vooral veel minder pijnklachten heb. Met de tips en oefeningen ben ik in staat om mijn schouder te versterken en meer bewegingsvrijheid in het gewricht te krijgen en te behouden. Ik kijk terug op een fijne behandeling.
Henk Massen
Henk Massen
18 November 2019
Ik ben met een frozen shoulder bij deze fysiotherapeut terecht gekomen. Na mijn eerste bezoek bij een medewerker, had zij een verdenking van een frozen shoulder , ben ik door verwezen naar een collega fysiotherapeut, gespecialiseerd in het schouder gewicht. Deze heeft inderdaad bevestigt dat het een frozen shoulder was. Hij heeft mijn vervolgens goed uitgelegd wat dit inhield, en hoe het verloop van de fysiotherapeut, gaat, en hoe het beste de behandeling kan worden gedaan. dit heeft mijn goed inzicht gegeven in het gene wat ik kon verwachten. tijdens de uitleg is er aangegeven door de fysiotherapeut aangegeven dat de fysiotherapeut, in verschillende fase verloopt, en dat de start van de fysio bij mijn aanmelding nog geen zin zou hebben. en dat het verstandiger was om eens 1x in de 4 weken het verloop te monteren, dus ook geen onnodig verbruik van behandelingen. uiteindelijk zijn we de fysio gestart, met goede oefeningen die ik ook thuis kon doen, zonder producten aan te schaven.
Robert Biesen
Robert Biesen
18 November 2019
Zeer professioneel en altijd keurig op tijd! De intake verliep heel goed, Matthijs had meteen door dat het om een nekhernia ging in tegenstelling tot de huisarts! En bij spoed snel aan de beurt! Na de operatie een goed behandel plan opgesteld voor een spoedig herstel! Tijdens de vakantie werd er voor een kundige vervangde Therapeut gezorgd. Ben meer dan tevreden over MEDSUPPORT!!!
Ivo Gademan
Ivo Gademan
28 Augustus 2019
ik heb maanden lang last gehad van ‘schietende pijn’ in mijn linkerbeen. Hiervoor ben ik doorverwezen naar Fysiotherapie MedSupport. Ik ben behandeld door middel van dry needling en binnen 2 afspraken ben ik van mijn klachten af. Het is zeker een aanrader!
Sennol Buyl
Sennol Buyl
24 Maart 2019
Vriendelijke therapeuten, kundig, correct, denken mee, goede oefeningen, behandelplan. Houden je niet aan het lijntje. Aanrader! Toppers!
An Jolink
An Jolink
19 Maart 2019
Met hamstring klachten ben ik naar deze praktijk gegaan die nieuw is bij ons in het dorp. Met oefeningen in de fitness ruimte heeft de behandelaar mij duidelijk gemaakt hoe ik deze klacht aan dien te pakken. Dit alles ( omgaan klacht, contact behandelaar) heb ik als zeer prettig ervaren en kan ik een ieder van harte aanbevelen
Bertjan Chevalking
Bertjan Chevalking
14 Januari 2019

Sportfaciliteiten & gratis parkeren voor de deur

We beschikken in onze praktijk over meerdere behandelkamers. Onze sportruimte bevindt zich op de begane grond. Je kunt hier met verschillende mogelijkheden individueel of in een groep onder begeleiding van onze therapeuten herstellen en sporten.

Je vindt onze praktijk in Zelhem aan de Halseweg 27D (naast de voetbalvelden van ZZC ’20). Voor ons pand is er voldoende ruimte om je auto gratis te parkeren.

Adresgegevens
MedSupport Fysiotherapie Zelhem
Halseweg 27D
7021 HV Zelhem

Is het door omstandigheden niet mogelijk om naar onze praktijk te komen? Geen probleem, we hebben de mogelijkheid om bij jou thuis te komen.

Maak nu een afspraak

  Naam *

  Telefoonnummer *

  E-mailadres *

  Heb je een verwijzing van je huisarts? *

  Ben je bekend in onze praktijk? *

  Voorkeur locatie: *

  Voorkeur dagMaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagGeen voorkeur

  Voorkeur tijdstip (zie onderstaand onze openingstijden) 08.30 - 10.3010.30 - 12.3013.30 - 15.3015.30 - 17.3018.00 - 21.00Geen voorkeur

  Korte omschrijving klacht(en)